Στίβος: Μυθικός Ντουπλάντις, έκανε πάλι παγκόσμιο ρεκόρ στο επί κοντώ

Ο Αρμάντ Ντουπλάντις έκανε πάλι παγκόσμιο ρεκόρ στο επί κοντώ, αφού στο Grand Prix της Γλασκώβης ξεπέρασε τα 6,18μ. βελτιώνοντας κατά ένα εκατοστό τη δική του επίδοση. (VIDEO)

Τι να γράψει κανείς για αυτό το ασύλληπτο ταλέντο. Στα 20 του χρόνια ο Αρμάντ Ντουπλάντις μέσα σε μία εβδομάδα έκανε νέο παγκόσμιο ρεκόρ στο επί κοντώ και επιβεβαιώνει όσους πίστευαν ότι θα είναι ο νέος κυρίαρχος του αγωνίσματος.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Αμερικανό-Σουηδός επικοντιστής χρειάστηκε μόλις έξι άλματα για να γράψει ιστορία στο άθλημα, με μόνο αποτυχημένο να είναι η πρώτη προσπάθειά του στα 6.17.

Τώρα αγωνίστηκε στο Grand Prix της Γλασκώβης και επιβεβαίωσε την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Έχοντας εξασφαλίσει από νωρίς τη νίκη αφού ο Σαμ Κέντρικς έμεινε στα 5.75μ. έβαλε στόχο τη βελτίωση του Παγκοσμίου ρεκόρ και το έκανε πράξη.

Ο εκπληκτικός Αρμάντ Ντουπλάντις ξεπέρασε τα 6,18μ., βελτίωσε κατά ένα εκατοστό την κορυφαία επίδοση και ανάγκασε ξανά τους πάντες να τον αποθεώσουν. Όπως θα δείτε και στα video που ακολουθούν είναι εντυπωσιακό το πόσο ψηλά περνά από τον πήχη δείχνοντας ότι σύντομα θα δοκιμάσει για ακόμα ψηλότερα.

Δείτε την προσπάθειά του. 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS