ΣΤΙΒΟΣ

Στίβος: Μπαίνει στη μάχη του Diamond League η Παπαχρήστου

ΒΕΡΟΛΙΝΟ 2018 / ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΒΕΡΟΛΙΝΟ 2018 / ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Βούλα Παπαχρήστου θα συμμετάσχει για πρώτη φορά φέτος στο Diamond League στον αγώνα που θα γίνει το βράδυ της Πέμπτης (13/6) στο Όσλο.

Τη διαδρομή της στους αγώνες Diamond League ξεκινάει το βράδυ της Πέμπτης (13/6) η Βούλα Παπαχρήστου. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης του τριπλούν θα είναι παρούσα στον αγώνα του Όσλο, στο πρώτο Diamond League της σεζόν, που περιλαμβάνει στο πρόγραμμα του το αγώνισμα του τριπλούν.

Η Παπαχρήστου έχει κάνει ήδη έναν αγώνα στη σεζόν στο τριπλούν, στο διασυλλογικό πρωτάθλημα, όπου είχε καλύτερο άλμα στα 14,20 μ., σε έναν αγώνα προπονητικού χαρακτήρα για εκείνην.

Η αθλήτρια του Γιώργου Πομπάσκι στη διάρκεια της θερινής περιόδου έκανε τρεις αγώνες στο μήκος, με καλύτερο άλμα στα 6,59 μέτρα. Στη διοργάνωση του Οσλο θα συμμετάσχουν ακόμη η Κρίστιν Γκίρις (Γερμανία) με ατομικό ρεκόρ από φέτος 14,61 μ., η κορυφαία αθλήτρια στο αγώνισμα τα τελευταία χρόνια, Κατρίν Ιμπαργκουέν (Κολομβία) με 14,38 μ., αλλά και η Κίτουρα Ορτζι (ΗΠΑ) με 14,66 μέτρα.

Η Παπαχρήστου θα επιδιώξει από νωρίς στη σεζόν να κινηθεί σε υψηλό επίπεδο και παράλληλα να συγκεντρώσει τους απαραίτητους βαθμούς, ενόψει του τελικού της διοργάνωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ