ΣΤΙΒΟΣ

Στίβος: Καλές παρουσίες για Κυριακοπούλου και Πόλακ στη Φινλανδία

Στίβος: Καλές παρουσίες για Κυριακοπούλου και Πόλακ στη Φινλανδία
EUROKINISSI

Η Νικόλ Κυριακοπούλου ξεπερνώντας τα 4,63μ. κατέκτησε τη νίκη στο επί κοντώ σε διεθνές μίτινγκ στη Φινλανδία, ενώ τρίτη ήταν η Ελένη Πόλακ.

Την πρώτη τους παρουσία στη σεζόν σε διεθνές μίτινγκ στίβου στο εξωτερικό είχαν η Νικόλ Κυριακοπούλου και η Ελένη Πόλακ, που συμμετείχαν στο "Paavo Nurmi Games" στην πόλη Τουρκού της Φινλανδίας, ένα από τα λίγα που έχουν γίνει μετά την πανδημία του ιού covid-19.

Η διοργάνωση έγινε με την παρουσία κόσμου στις εξέδρες και αρκετά δυνατά ονόματα αθλητών και αθλητριών στον αγωνιστικό χώρο.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου αναδείχθηκε νικήτρια στο επί κοντώ με άλμα στα 4,63 μ. βελτιώνοντας μάλιστα και το φετινό της ρεκόρ, το οποίο ήταν 4,60 μέτρα. Η αθλήτρια του Ανδρέα Τσώνη, που στη συνέχεια δοκίμασε ανεπιτυχώς στα 4,73 μ. έδειξε σε καλή - για τα δεδομένα της εποχής - κατάσταση. Η "ασημένια" πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2018 θα επιδιώξει να συνεχίσει για λίγο ακόμη την αγωνιστική σεζόν κι έπειτα θα ξεκουραστεί, προκειμένου να ξεκινήσει και πάλι την προετοιμασία της για την επόμενη χρονιά.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και η Ελένη Πόλακ, που για άλλη μια φορά φέτος είδε τον πήχη σε ψηλά άλματα. Η αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη κατέλαβε την τρίτη θέση με 4,53 μ., ενώ στη συνέχεια δοκίμασε δίχως επιτυχία στα 4,63 μέτρα. Η Πόλακ πριν δύο ημέρες αναδείχθηκε νικήτρια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με 4,50 μ., ενώ στη διάρκεια της σεζόν ξεπέρασε τα 4,70 μέτρα. Τη δεύτερη θέση στον αγώνα κατέλαβε η Χόλι Μπράντσοου με 4,63 μ., μία από τις λίγες άλτριες του επί κοντώ που έχουν περάσει φέτος τα 4,70 μέτρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ