ΣΤΙΒΟΣ

Στίβος: Η Στεφανίδη στην κορυφή της κατάταξης του World Indoor Tour

Greece's Ekatarini Stefanidi celebrates during an attempt in the women's pole vault final at the European Athletics Championships at the Olympic stadium in Berlin, Germany, Thursday, Aug. 9, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Greece's Ekatarini Stefanidi celebrates during an attempt in the women's pole vault final at the European Athletics Championships at the Olympic stadium in Berlin, Germany, Thursday, Aug. 9, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Η Κατερίνα Στεφανίδη μετά τους πρώτους δύο αγώνες βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης του World Indoor Tour στο επί κοντώ με 13 βαθμούς.

Μετά και τον δεύτερο αγώνα της σειράς World Indoor Tour που διοργανώνει κάθε χρόνο η IAAF η Κατερίνα Στεφανίδη βρίσκεται στην κορυφή της ειδικής κατάταξης. Συγκεκριμένα η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είναι στην πρώτη θέση με 17 βαθμούς και την ακολουθεί η Ναζότ από τις ΗΠΑ με 13, όσους έχει και η Καναδή, Νιούμαν.

Υπενθυμίζουμε ότι στον πρώτο αγώνα που διεξήχθη στην Βοστώνη πρωταθλήτρια Ευρώπης στο επί κοντώ κατέλαβε την δεύτερη θέση με άλμα στα 4,71 μ., ενώ χτες (02/02) η Κατερίνα Στεφανίδη ξεπέρασε τα 4,71 μ,. και μοιράστηκε την πρώτη θέση με τις Σιντόροβα και Νιούμαν.

Αν μη τι άλλο η σπουδαία Ελληνίδα πρωταθλήτρια δείχνει αξιοζήλευτη σταθερότητα κι ας είμαστε ακόμα στην αρχή της χρονιάς στον κλειστό στίβο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε, πως στις αρχές Μαρτίου έχουμε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Γλασκώβη όπου η Στεφανίδη μαζί με τις Σιντόροβα και Κυριακοπούλου αναμένεται να καταλάβουν τις πρώτες θέσεις του βάθρου.

Σε ό,τι αφορά τη σειρά αγώνων World Indoor Tour της IAAF θα γίνουν ακόμα τέσσερις αγώνες από την οποία θα προκύψει και η μεγάλη νικήτρια που θα λάβει το έπαθλο των 20.000 δολαρίων.

Photo credits: AP Photo/Matthias Schrade

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ