ΣΤΙΒΟΣ

Στίβος: Η Κυριακοπούλου για δύο εβδομάδες εκτός με οστικό οίδημα

Στίβος: Η Κυριακοπούλου για δύο εβδομάδες εκτός με οστικό οίδημα
EUROKINISSI

Πρόγραμμα αποκατάστασης ακολουθεί η Νικολ Κυριακοπούλου, ύστερα από την μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε τη Δευτέρα (22/7) στο Metropolitan, καθώς έχει οστικό οίδημα και θα κάνει ειδική θεραπεία.

Πρόγραμμα αποκατάστασης ακολουθεί ήδη η Νικολ Κυριακοπούλου, ύστερα από την μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε τη Δευτέρα (22/7) στο Metropolitan.

Η "χάλκινη" πρωταθλήτρια Ευρώπης στίβου το χειμώνα στη Γλασκώβη, με την επιστροφή της στην Ελλάδα από το Λονδίνο, όπου βρέθηκε για το Diamond League, εξετάσθηκε από τον γιατρό του ΣΕΓΑΣ, Διονύση Χίσσα, προκειμένου να διαπιστώσει αν ενοχλήσει που απόκτησε από τη συμμετοχή της στη διοργάνωση έκρυβαν κάτι σοβαρά.

Η μαγνητική έδειξε πως έχει οστικό οίδημα και για το οποίο θα ακολουθήσει ειδική θεραπεία τις επόμενες 15 ημέρες. Η Κυριακοπούλου στη διάρκεια των δοκιμαστικών στον αγώνα του Λονδίνου είχε μικρό ατύχημα όταν έβαλε λάθος - λόγω του αέρα - το κοντάτι στη βαλβίδα και την πέταξε πίσω το κοντάρι με αποτέλεσμα να πέσει με όλο της το βάρος στο δεξί πόδι.

Η αθλήτρια έκανε κανονικά τον αγώνα της, ωστόσο τον ολοκλήρωσε με αρκετές ενοχλήσεις. Η αθλήτρια όπως είναι φυσιολογικό δεν θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ