ΣΤΙΒΟΣ

Στίβος: Έτοιμος να επανέλθει στους αγώνες ο Μέρλος

Στίβος: Έτοιμος να επανέλθει στους αγώνες ο Μέρλος

Ο πρωταθλητής του ύψους, Αντώνης Μέρλος, ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του στη μέση και το επόμενο διάστημα να επιστρέψει σταδιακά στις προπονήσεις.

Ένας τραυματισμός στη μέση ανάγκασε τον Αντώνη Μέρλο να αφήσει για λίγο τις προπονήσεις και να ρίξει το βάρος του στην ξεκούραση και την αποκατάσταση. Ο νεαρός άλτης του ύψους, ο οποίος ζει και προπονείται στη Τζόρτζια των ΗΠΑ ακολουθεί πρόγραμμα ενδυνάμωσης και αναμένεται το επόμενο διάστημα να επιστρέψει σταδιακά στις προπονήσεις.

"Σιγά, σιγά ξανά μπαίνω στις προπονήσεις οπότε αν όλα πάνε καλά με την ενδυνάμωση και τις προπονήσεις, λογικά θα συμμετάσχω στις 5-6 Απριλίου σε έναν αγώνα που κάνει το Πανεπιστήμιο μου, που όμως θα έχει καθαρά προπονητικό χαρακτήρα. Ακόμη δεν έχουμε φτιάξει πρόγραμμα με τους βασικούς αγώνες, αφού προέχει να φτιάξει η μέση μου για να μπω δυνατά από τον πρώτο αγώνα", είπε ο Μέρλος, ο οποίος αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα στα μέσα Ιουνίου.

"Βασικός στόχος της σεζόν είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23. Εκεί θέλω να βρεθώ στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, προκειμένου να διεκδικήσει και την ανάλογη παρουσία", κατέληξε ο Μέρλος, που το καλοκαίρι αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής Εφήβων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ