ΣΤΙΒΟΣ

Στίβος: Αναβλήθηκαν οι αγώνες Diamond League του Παρισιού και του Γιουτζίν

ΒΕΡΟΛΙΝΟ 2018 / ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΒΕΡΟΛΙΝΟ 2018 / ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η οργανωτική επιτροπή της σειράς αγώνων Diamond League ανακοίνωσε την αναβολή των αγώνων του Γιουτζίν (7/6) και του Παρισιού (13/6)

Δύο ακόμη αγώνες της σειράς Diamond League αναβλήθηκαν εξαιτίας της αβεβαιότητας πoυ επικρατεί σε παγκόσμιο επίπεδο, λόγω της πανδημίας του ιού covid-19.

Η οργανωτική επιτροπή της σειράς αγώνων ανακοίνωσε την αναβολή των αγώνων του Γιουτζίν (7/6) και του Παρισιού (13/6) και παράλληλα έκανε γνωστό πως θα προχωρήσει στην ανακοίνωση νέων ημερομηνιών, μετά τη συνεργασία με την WA και τους οργανωτές. Πρόθεση τόσο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, όσο και των διοργανωτών είναι η διεξαγωγή ορισμένων - τουλάχιστον - αγώνων της σειράς μετά τα μέσα Ιουλίου και μέχρι τον Οκτώβριο, προκειμένου έτσι να διασωθεί μεγάλο μέρος της σεζόν.

Εξάλλου, οι διοργανωτές της περίφημης διοργάνωσης Bislett Games, αγώνας ο οποίος ανήκει στη σειρά των διαμαντιών, έκαναν γνωστό πως θα προχωρήσουν στη διεξαγωγή αγώνα επίδειξης στις 11 Ιουνίου, ημερομηνία όπου εξ αρχής ήταν προγραμματισμένος ο αγώνας Diamond League. Στόχος των διοργανωτών είναι να γίνει ένα event με δυνατά ονόματα όπως ο Νορβηγός παγκόσμιος πρωταθλητής των χαμηλών εμποδίων Κάρστεν Βάρχολμ, ο νέος σταρ του επί κοντώ Μόντο Ντουπλάντις και ο κάτοχος του ρεκόρ, του παγκοσμίου ρεκόρ στον ανοιχτού, Ρενό Λαβιλενί.

Θυμίζουμε πως ήδη έχουν αναβληθεί επτά από τους 14 αγώνες τη σειράς Diamond League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ