ΣΤΙΒΟΣ

Στην Πολωνία ο Καραλής

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ EUROKINISSI SPORTS

Ο Εμμανουήλ Καραλής συνεχίζει τους αγώνας του στην Πολωνία όπου θα συμμετάσχει σε Street Event στο άλμα επί κοντώ στην πόλη Ζάρι.

Κεφάτος και γεμάτος αισιοδοξία συνεχίζει τους αγώνες του για τη θερινή σεζόν ο Εμμανουήλ Καραλής. Ο έφηβος επικοντιστής αναχώρησε το πρωί της Παρασκευής (26/5) για την Πολωνία, προκειμένου να αγωνιστεί το Σάββατο (27/5) στο Street Event στην πόλη Ζάρι.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2016 στους Παίδες συμμετείχε το Σάββατο (20/5) στη διεθνή συνάντηση "Χανιά 2017" όπου ξεπέρασε τα 5,25 μ., ύψος στο οποίο ξεκίνησε τον αγώνα του, κάτι που δείχνει πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Ο αθλητής - όπως και στο σύνολο τους οι άλτες που μετείχαν στον αγώνα - ταλαιπωρήθηκε από τον δυνατό άνεμο, που δεν επέτρεπε στον πήχη να μείνει στο στυλοβάτη.

"Ο άνεμος στα Χανιά ήταν δυνατός, όμως, αυτό δεν είναι δικαιολογία, αφού πρέπει να είμαστε σε θέση να αντιδρούμε με όλες τις συνθήκες", είπε ο Καραλής, που ξεπέρασε τα 5,25 μ. με ένα μεγάλο άλμα στην τρίτη του προσπάθεια κι έπειτα απέτυχε στα 5,40 μ., ύψος στο οποίο τοποθετήθηκε ο πήχης.

"Πλέον υπάρχει μπροστά μας ο αγώνας στην Πολωνία, στον οποίο θα μου δοθεί η δυνατότητα να πηδήσω ανάλογα με την κατάσταση στην οποία βρίσκομαι. Η σεζόν τώρα ξεκίνησε είμαι γεμάτος ενέργεια και έτοιμος να δώσω το καλύτερο δυνατό", είπε ο αθλητής του Βασίλη Μεγαλοοικονόμου. Το 5,25 μ. είναι η τρίτη επίδοση στην Ευρώπη, που έχει σημειωθεί από Έφηβο αθλητή. Ο νεαρός το χειμώνα ξεπέρασε τα 5,70 μ., επίδοση που του δίνει το δικαίωμα συμμετοχής και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Α/Γ στο Λονδίνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ