ΣΤΙΒΟΣ

Στη δέκατη θέση Μπανιώτης και Αναγνωστοπούλου

Στη δέκατη θέση Μπανιώτης και Αναγνωστοπούλου
EUROKINISSI

Ο Κώστας Μπανιώτης και η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου κατέλαβαν τη δέκατη θέση τους τελικούς του ύψους και της δισκοβολίας αντίστοιχα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του Βερολίνου.

Δύο ακόμα συμμετοχές σε τελικούς είχαν οι Έλληνες πρωταθλητές στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του Βερολίνου. Ο Κώστας Μπανιώτης και η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου κατέλαβαν τη δέκατη θέση τους τελικούς του ύψους και της δισκοβολίας αντίστοιχα.

Ο Κώστας Μπανιώτης έμεινε μακριά από τις γνωστές του επιδόσεις.

Πέρασε με την τρίτη προσπάθεια τα 2.19μ. και στη συνέχεια είχε τρεις άκυρες προσπάθειες στα 2.24μ. Νικητής ήταν ο Ματέους Πρζίμπιλκο από τη Γερμανία με 2.35, επίδοση που αποτελεί καλύτερη της καριέρας του. Δεύτερος ήταν ο Λευκορώσος Μαξίμ Νεντασεκάου με 2.33 και τρίτος ο ανεξάρτητος αθλητής Ίλια Ίβανιουκ με 2.31μ.

Στη δισκοβολία των γυναικών η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου προσπάθησε στην τρίτη της βολή να μπει στην οκτάδα αλλά τελικά δεν τα κατάφερε, αφού το 57,34μ. δεν ήταν αρκετό και έτσι έμεινε στη δέκατη θέση. Νικήτρια ήταν για πέμπτη φορά η Σάντρα Πέρκοβιτς με 67,62μ. Στη δεύτερη και τρίτη θέση ήταν οι Γερμανίδες Μίλερ και Κραφτ με 63μ. και 62.46μ. αντίστοιχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ