ΣΤΙΒΟΣ

Στεφανίδη, Κυριακοπούλου και Φιλιππίδης στην κορυφαία δεκάδα της δεκαετίας

ΑΦΙΞΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δύο αθλήτριες κι ενας αθλητής μας (Στεφανίδη, Κυριακοπούλου και Φιλιππίδης) βρίσκονται στη λίστα των κορυφαίων της τελευταίας δεκαετίας, σύμφωνα με το έγκριτο περιοδικό Track and Field news.

Η Κατερίνα Στεφανίδη, η Νικόλ Κυριακοπούλου και ο Κώστας Φιλιππίδης ξεχωρίζουν στο αγώνισμα του επί κοντώ, χάρη στα αποτελέσματα τους τα προηγούμενα χρόνια.

Η Στεφανίδη με το σερί μεταλλίων που έχει κατακτήσει από το 2014 έως σήμερα βρίσκεται στην δεύτερη θέση του επί κοντώ, πίσω από την Τζεν Σουρ και μία θέση πάνω από την Σάντι Μόρις. Η Στεφανίδη στην διάρκεια της τελευταίας εξαετίας έχει αναδειχθεί παγκόσμια πρωταθλήτρια, χρυσή ολυμπιονίκης και πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται η Γελένα Ισινμπαγιεβα, που στην ουσία ολοκλήρωσε την πορεία της το 2013. Στην έβδομη θέση της λίστας βρίσκεται η Νικόλ Κυριακοπούλου, που στη διάρκεια της δεκαετίας κατάφερε να σημειώσει αρκετές διακρίσεις. Ανάμεσα σε αυτές το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο ανοιχτού του 2015.

Στην δέκατη θέση στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών βρίσκεται ο Κώστας Φιλιππίδης, που στο πέρασμα των χρόνων αποτέλεσε έναν από τους σταθερότερους αθλητές του αγωνίσματος παγκοσμίως, κατακτώντας μάλιστα και το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο κλειστού του 2014. Ο Ρενο Λαβιλενι ηγείται της λίστας των ανδρών και ακολουθούν οι Σαν Κέντρικς και Πιοτρ Λίσεκ.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ