Στεφανίδη και Κυριακοπούλου πήραν θέση για την καταγγελία του Καραλή

Η Κατερίνα Στεφανίδη και η Νικόλ Κυριακοπούλου μέσα από το twitter πήραν θέση σχετικά με την καταγγελία που έκανε ο Εμμανουήλ Καραλής εις βάρος του Δημήτρη Κυτέα.

Η επίσημη καταγγελία του Εμμανουήλ Καραλή σε βάρος του Δημήτρη Κυτέα για ρατσιστική συμπεριφορά έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου και ήδη αρκετοί έχουν σπεύσει να πάρουν θέση για τα όσα κατήγγειλε ο 19χρονος επικοντιστής.

Ανάμεσα σε αυτούς και δύο σπουδαίες πρωταθλήτριες του επί κοντώ. Ο λόγος για την Κατερίνα Στεφανίδη και την Νικόλ Κυριακοπούλου.

Η πρώτη κοινοποίησε την είδηση σχολιάζοντας "και δεν είναι και η πρώτη φορά" με την δεύτερη να γράφει: "Μπράβο στον Εμμανουήλ. Απαράδεκτο το συμβάν και ναι δεν είναι η πρώτη φορά. Ντροπή".

Το γεγονός ότι δύο τέτοιες αθλήτριες παίρνουν θέση στο θέμα δείχνει και τη σοβαρότητά του. Αξίζει μάλιστα να τονίσουμε ότι η Νικόλ Κυριακοπούλου προπονείται μαζί με τον Εμμανουήλ Καραλή.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Όταν συνέλαβαν τον Μανώλη Αγγελόπουλο να παίζει μπαρμπούτι

"Τι κάναμε δηλαδής; Ζάρια παίζαμε. Τι θέλατε να παίζουμε; Μπριτς και κουμ-καν";

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΒΑ ΣΕ 24 ΛΕΠΤΑ

Στη σκιά του Ντουράντ και του Ντέιβις

Ο σοβαρός τραυματισμός του Ντουράντ, η επερχόμενη ανταλλαγή του Ντέιβις, η σύνταξη του Πάρκερ κι ο Μεσίνα που γύρισε στην Ευρώπη. Χάρης Σταύρου και Δημήτρης Σκούρτας συζητούν τις εξελίξεις στο I Pod This Game.