ΣΤΙΒΟΣ

Στεφανίδη και Κυριακοπούλου πήραν θέση για την καταγγελία του Καραλή

ΑΦΙΞΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Κατερίνα Στεφανίδη και η Νικόλ Κυριακοπούλου μέσα από το twitter πήραν θέση σχετικά με την καταγγελία που έκανε ο Εμμανουήλ Καραλής εις βάρος του Δημήτρη Κυτέα.

Η επίσημη καταγγελία του Εμμανουήλ Καραλή σε βάρος του Δημήτρη Κυτέα για ρατσιστική συμπεριφορά έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου και ήδη αρκετοί έχουν σπεύσει να πάρουν θέση για τα όσα κατήγγειλε ο 19χρονος επικοντιστής.

Ανάμεσα σε αυτούς και δύο σπουδαίες πρωταθλήτριες του επί κοντώ. Ο λόγος για την Κατερίνα Στεφανίδη και την Νικόλ Κυριακοπούλου.

Η πρώτη κοινοποίησε την είδηση σχολιάζοντας "και δεν είναι και η πρώτη φορά" με την δεύτερη να γράφει: "Μπράβο στον Εμμανουήλ. Απαράδεκτο το συμβάν και ναι δεν είναι η πρώτη φορά. Ντροπή".

Στεφανίδη και Κυριακοπούλου πήραν θέση για την καταγγελία του Καραλή
Στεφανίδη και Κυριακοπούλου πήραν θέση για την καταγγελία του Καραλή

Το γεγονός ότι δύο τέτοιες αθλήτριες παίρνουν θέση στο θέμα δείχνει και τη σοβαρότητά του. Αξίζει μάλιστα να τονίσουμε ότι η Νικόλ Κυριακοπούλου προπονείται μαζί με τον Εμμανουήλ Καραλή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ