ΣΤΙΒΟΣ

Στεφανίδη: "Είμαι στην καλύτερη κατάσταση της ζωής μου"

Greece's gold medal winner Ekaterini Stefanidi celebrates after an attempt in the women's pole vault final during the European Athletics Indoor Championships in Belgrade, Serbia, Saturday, March 4, 2017. (AP Photo/Marko Drobnjakovic)
Greece's gold medal winner Ekaterini Stefanidi celebrates after an attempt in the women's pole vault final during the European Athletics Indoor Championships in Belgrade, Serbia, Saturday, March 4, 2017. (AP Photo/Marko Drobnjakovic) AP

Η Κατερίνα Στεφανίδη βρίσκεται στη Ρώμη όπου θα συμμετάσχει στο Diamond League (Πέμπτη, 8/6) και τόνισε ότι βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση της ζωής της.

Στην Ρώμη βρίσκεται από την Τρίτη (6/6) η "χρυσή" ολυμπιονίκης του Ρίο Κατερίνα Στεφανίδη, που σήμερα ήταν ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της συνέντευξης Τύπου για το Diamond League της Ρώμης (Πέμπτη, 8/6).

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δήλωσε έτοιμη να κάνει την μεγάλη υπέρβαση και να κυνηγήσει επιδόσεις καλύτερες από το δικό της πανελλήνιο ρεκόρ (4,90 μ.).

Είμαι στην καλύτερη κατάσταση της ζωής μου, καλύτερα από ότι ήμουν στο Ρίο", είπε χαρακτηριστικά η 27χρονη και έδειξε τις διαθέσεις της. Η Στεφανίδη αγωνίστηκε πριν λίγες ημέρες στη Φιλοθέη όπου ξεπέρασε τα 4,70 μ., σε έναν αγώνα όμως, που είχε την ευκαιρία να κάνει ορισμένες δοκιμές.

Η αθλήτρια του Μίτς Κρίερ θα βρεθεί αντιμέτωπη με την δεύτερη των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο Σάντι Μόρις, που έχει φετινό ρεκόρ 4,85 μ., αλλά και την Χόλι Μπράντσoου, που πριν λίγες ημέρες ανέβηκε πάνω από τα 4,80 μέτρα. Στον ίδιο αγώνα ξεχωρίζουν ακόμη η Άνα Σιντόροβα, η Ελίζα ΜακΚάρτνεϊ και η Γιάρισλει Σίλβα.

Στο πρώτο της Diamond League στη σεζόν θα πάρει μέρος η Βούλα Παπαχρήστου, που "ψάχνει" το μεγάλο άλμα. Η "χάλκινη" πρωταθλήτρια Ευρώπης στο τριπλούν είναι σε καλή κατάσταση και θέλει να το δείξει στον αγωνιστικό χώρο. Το μεγάλο όνομα του αγωνίσματος είναι η Κατερίν Ιμπαργκουέν, που φέτος έχει "προσγειωθεί" στα 14,43 μ., ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται η Γιούλι Ρόχας που έχει προέρχεται από το εντυπωσιακό 14,96 μέτρα. Η Βούλα Παπαχρήστου έχει πετύχει φέτος 14,23 μ. από το μίτινγκ των Χανίων.

Photo credits: AP Photo/Marko Drobnjakovic

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ