ΣΤΙΒΟΣ

Σταθερός ο Μπανιώτης

Σταθερός ο Μπανιώτης
EUROKINISSI

Ο Κώστας Μπανιώτης ανεβαίνει σταδιακά και το επιβεβαίωσε στο μίτινγκ ύψους της Μπάνσκα Μπίστριτσα όπου ξεπέρασε τα 2,25μ.

Κάθε αγώνας και ρεκόρ σεζόν για τον Κώστα Μπάνιώτη, που χτες αγωνίστηκε στο μίτινγκ ύψους στη Μπάνσκα Μπίστριτσα. Ο έμπειρος άλτης ξεπέρασε τα 2,25 μ. και βελτίωσε κατά ένα εκατοστό το φετινό του ρεκόρ.

Ο αθλητής του Γιώργου Τσούγκου είναι σε καλή κατάσταση και το μόνο που χρειάζεται είναι αγώνες, προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος της περασμένης σεζόν, όπου ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς.

Ο Μπανιώτης ξεκίνησε τον αγώνα του με χαμένο άλμα στα 2,15 μ., ξεπέρασε με την πρώτη τα 2,20 μ. και 2,25 μ. κι έπειτα απέτυχε στα 2,28 μέτρα. Ο αθλητής θα συνεχίσει τους αγώνες του στο ΣΕΦ, σε ένα στάδιο, όπου πριν δύο χρόνια ξεπέρασε τα 2,33 μέτρα.

Νικητής του αγώνα ήταν ο Κινέζος Γιου Βάνγκ με 2,31 μ. και νέο ατομικό ρεκόρ, ενώ ακολούθησαν με την ίδια επίδοση οι Μουζάτ Μπαρσίμ και Ντόναλντ Τόμας, που κατέλαβαν την δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα. Ο Μπανιώτης κατέλαβε την έκτη θέση.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ