Στα "πιτς" η Πεσιρίδου μέχρι τέλος Μαρτίου

Συντηρητικό πρόγραμμα προπόνησης συνεχίζει και ακολουθεί η Ελισάβετ Πεσιρίδου, που δεν έχει ακόμη ξεπεράσει το οστικό οίδημα που δημιουργήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο στον αστράγαλο.

Συντηρητικό πρόγραμμα προπόνησης συνεχίζει και ακολουθεί η Ελισάβετ Πεσιρίδου, που δεν έχει ακόμη ξεπεράσει το οστικό οίδημα που δημιουργήθηκε μετά τον τραυματισμό της τον περασμένο Νοέμβριο στον αστράγαλο. Η Περισίδου είχε πάθει διάστρεμμα το οποίο προκάλεσε δύο ρήξεις συνδέσμων, καθώς και οστικό οίδημα με συνέπεια όχι μόνο να χάσει τη χειμερινή σεζόν, αλλά να μην έχει καταφέρει ακόμη να ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη θερινή.

Η Πεσιρίδου την περασμένη εβδομάδα έκανε μαγνητική τομογραφία, η οποία δεν ήταν καθαρή, ωστόσο και με δεδομένο του ότι ο πόνος έχει υποχωρήσει, ο γιατρός της ομοσπονδίας Διονύσης Χίσσας συνέστησε στην αθλήτρια μέχρι τέλος Μαρτίου να κάνει τρέξιμο και ανοίγματα.

Το ευτυχές για την αθλήτρια είναι πως η διάρκεια της φετινής θερινής περιόδου είναι μεγάλη κι έτσι έχει το χρονικό περιθώριο να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Η  Πεσιρίδου θα παραμείνει το επόμενο διάστημα στην Αθήνα, προκειμένου να συνεχίσει θεραπείες, σε αντίθεση με το υπόλοιπο γκρουπ της Ιωάννας Σιώμου,που  θα κάνει την προετοιμασία του στην Κέρκυρα.

Οι Τατιάνα Γκούσιν, Αναΐς Καραγιάννη, Αθηνά Ρέτζιου, Σοφία Ιωσηφίδου και Ιωάννα Σαρακινού θα βρεθούν στο νησί του Ιονίου, από τις 19 Απριλίου έως και τις 2 Μαΐου, οπότε και θα επιστρέψουν προκειμένου να συμμετάσχουν στους διασυλλογικούς αγώνες.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS

PODCAST ΣΤΟ SPORT24.GR

Κάνε και το Podcast άνω κάτω

Ο Γρηγόρης Γεωργάτος μιλάει σπάνια, αλλά όταν το κάνει, τα λέει όλα χύμα και τσουβαλάτα. Ο Παντελής Διαμαντόπουλος στο τρίτο Show must go on φιλοξενεί το -πιθανότατα- καλύτερο αριστερό μπακ που έβγαλε η Ελλάδα και το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό.