ΣΤΙΒΟΣ

Στα 5,60 μ. ο Κώστας Φιλιππίδης στο "Orlen Cup"

Greece's Konstadinos Filippidis makes an attempt in the men's pole vault final during the European Athletics Indoor Championships in Belgrade, Serbia, Friday, March 3, 2017. (AP Photo/Marko Drobnjakovic)
Greece's Konstadinos Filippidis makes an attempt in the men's pole vault final during the European Athletics Indoor Championships in Belgrade, Serbia, Friday, March 3, 2017. (AP Photo/Marko Drobnjakovic) AP

Τον τέταρτο αγώνα του στη σεζόν πραγματοποίησε ο Κώστας Φιλιππίδης στο Λοντζ της Πολωνίας. Ο πρωταθλητής μας ξεπέρασε τα 5,60 μ. και κατέλαβε την πέμπτη θέση.

Τον τέταρτο αγώνα του στη σεζόν πραγματοποίησε χθες (4/2) ο Κώστας Φιλιππίδης στοΛοντζ της Πολωνίας. Ο πρωταθλητής μας ξεπέρασε τα 5,60 μ. και κατέλαβε την πέμπτη θέση.

Ο Φιλιππίδης ξεκίνησε τον αγώνα με έγκυρο άλμα στα 5,30 μ., άφησε τα 5,40 μ. για να ανέβει στη συνέχεια με την πρώτη πάνω από τα 5,50 μ. και 5,60 μέτρα.

Ο άλτης του Δημήτρη Κυτέα στη συνέχεια άφησε τα 5,65 μ. για να δοκιμάσει στα 5,70 μ., ύψος όπου δεν κατάφερε να ξεπεράσει. Ο πρωταθλητής μας, ο οποίος φέτος έχει πετύχει 5,70 μ. θα συνεχίζει τους αγώνες του στο Ρουέν της Γαλλίας, το Σάββατο (9/2).

Την πρώτη θέση στον αγώνα μοιράστηκαν οι Πάβελ Βογιεκόβσκι και Πιοτρ Λίσεκ με 5,80 μ., ενώ τρίτος ήταν ο συμπατριώτης τους Ρόμπερτ Σομπέρα με 5,70 μέτρα.

AP Photo/Marko Drobnjakovic

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ