ΣΤΙΒΟΣ

Σκαφίδα: "Δεν έκανα χρήση απαγορευμένων ουσιών"

Σκαφίδα: "Δεν έκανα χρήση απαγορευμένων ουσιών"
Σκαφίδα INTIME SPORTS

Η Αφροδίτη Σκαφίδα με ανακοίνωση της αρνείται πως έκανε χρήση απαγορευμένων ουσιών και τονίζει πως είναι εναντίον κάθε μορφής ντόπας.

Δέκα χρόνια μετά το δείγμα που έδωσε και τέσσερα χρόνια αφού έχει εγκαταλείψει τους στίβους, η Αφροδίτη Σκαφίδα βρέθηκε θετική σε χρήση απαγορευμένης ουσίας.

Η ίδια με ανακοίνωση της αρνείται τις συγκεκριμένες κατηγορίες τονίζοντας μάλιστα πως την βρίσκουν κάθετα αντίθετη.

Αναλυτικά:

"Αρνούμαι κατηγορηματικά κάθε κατηγορία εξαπάτησης του αθλητικού ιδεώδους, με τη χρήση απαγορευμένων ουσιών, καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας μου στον στίβο.

Υποβλήθηκα συνολικά σε 26 ελέγχους ντόπινγκ απο το 2003-2010 και όλα τα δείγματα ήταν αρνητικά. Τελευταία φορά που ελέγχθηκα ήτανστις 31 Ιανουαρίουτου 2010.Έκτοτε πέρασαν 5 χρόνια και άλλα 4 χρόνια από την οριστική αποχώρησή μου από την ενεργό δράση.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας μου ως εν ενεργεία αθλήτριας και τώρα ως γυμνάστριας, ήμουν και είμαι κατά της χρήσης απαγορευμένων ουσιών και υπέρ του αγνού και «καθαρού» αθλητισμού και πρωταθλητισμού.

Θα συνεχίσω να υποστηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις και να βοηθάω όπως μπορώ την εκστρατεία κατά του ντόπινγκ και ταυτόχρονα να διαδίδω το μήνυμα υπέρ του «καθαρού» αθλητισμού και του «Ευ Αγωνίζεσθαι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ