ΣΤΙΒΟΣ

ΣΕΓΑΣ: "Συγχαρητήρια και προσοχή"

ΣΕΓΑΣ: "Συγχαρητήρια και προσοχή"
INTIME SPORTS

Ο ΣΕΓΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τους Έλληνες αθλητές για τις επιτυχίες τους και δηλώνει έτοιμος για τη μεγάλη πρόκληση των Ολυμπιακών Αγώνων.

Συνεδρίασε την Τρίτη 29/9 το Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ κάνοντας τον απολογισμό του 2015. Σίγουρα αυτός ήταν θετικός αφού συνδυάστηκε με καλή παρουσία των Ελλήνων αθλητών σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Ομοσπονδία δηλώνει έτοιμη για τη μεγάλη πρόκληση των Ολυμπιακών Αγώνων το ερχόμενο καλοκαίρι στο Ρίο στηρίζοντας όλους τους αθλητές σε αυτή τη δύσκολη χρονιά που έχουν μπροστά τους.

Παράλληλα, συνιστά την προσοχή όλων των αθλητών στη χρησιμοποίηση διάφορων σκευασμάτων τονίζοντας πως θα δείξει ιδιαίτερη προσοχή στο θέμα του ντόπινγκ σε συνεργασία με τον ΕΣΚΑΝ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Το Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ στη συνεδρίασή του την Τρίτη 29/9/2015 έκανε τον ετήσιο αγωνιστικό απολογισμό του 2015. Μιας χρονιάς ιδιαίτερα επιτυχημένης τόσο σε ομαδικό, όσο και σε ατομικό επίπεδο στα Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών.

Το Δ.Σ. συγχαίρει όλους τους αθλητές, τις αθλήτριες και τους προπονητές για την προσπάθεια που κατέβαλλαν και ιδιαίτερα τα μέλη των Εθνικών Ομάδων που έλαβαν μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων και στα Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Ανδρών – Γυναικών, Νέων, Εφήβων- Νεανίδων και Παίδων – Κορασίδων.

Στην αφετηρία της πολύ σημαντικής, Ολυμπιακής αγωνιστικής περιόδου, ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους και δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε δίπλα τους, προσπαθώντας να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις στήριξης της προσπάθειας αθλητών και προπονητών. Πάντοτε σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή επιτροπή (ΕΟΕ), η στήριξη της οποίας ήδη είναι εμφανής και πολύτιμη, αλλά και της Πολιτείας που έχει εκπεφρασμένη βούληση επίλυσης προβλημάτων, ιδιαίτερα στον τομέα των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού τους.

Παράλληλα απευθύνουμε έκκληση σε όλους τους συντελεστές του αθλητικού έργου, ιδιαιτέρως στους αθλητές, να δείχνουν τη μέγιστη δυνατή επιμέλεια και προσοχή στη λήψη σκευασμάτων για τα οποία δεν έχει εξασφαλισθεί εκ των προτέρων η καθαρότητα τους από απαγορευμένες ουσίες. Ο ΣΕΓΑΣ δεν είναι διατεθειμένος να δεχθεί εξηγήσεις του τύπου «δεν ήξερα» ή «είναι εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ».

Σε κάθε περίπτωση, ενόψει της Ολυμπιακής χρονιάς, θα εντείνουμε τον αριθμό και τη συχνότητα των τακτικών αλλά και έκτακτων ελέγχων σε συνεργασία με το ΕΣΚΑΝ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ