Πρωθυπουργικά συγχαρητήρια στη Στεφανίδη

Πρωθυπουργικά συγχαρητήρια στη Στεφανίδη

Η Κατερίνα Στεφανίδη αναδείχτηκε αθλήτρια της χρονιάς στην Ευρώπη έπειτα από την σχετική ψηφοφορία που διεξήγαγε η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στίβου και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, την συνεχάρη μέσω twitter.

Η Κατερίνα Στεφανίδη αναδείχτηκε πανάξια κορυφαία αθλήτρια της χρονιάς στην Ευρώπη έπειτα από την σχετική ψηφοφορία που διεξήγαγε η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στίβου και έγινε η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια που το καταφέρνει.

Η πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ είχε ως αντίπαλες τις Μαρίγια Λασίτσκενε (Ρωσία, ύψος), Νάφι Τιάμ (Βέλγιο, έπταθλο) και Ανίτα Βλόνταρτσιουκ (Πολωνία, σφυροβολία). 'Ηταν πρώτη στην ψηφοφορία που έγινε στα social media, όμως τόσο η τεχνική επιτροπή της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, όσο οι εκπρόσωποι των εθνικών ομοσπονδιών αλλά και οι δημοσιογράφοι είχαν την ίδια άποψη.

Ο πρωθυπουργός της χώρας μας, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες για σειρά επαφών, έσπευσε μέσω twitter να εκφράσει τα συγχαρητήριά του στην Στεφανίδη για την τεράστια διάκρισή της, η οποία έρχεται να προστεθεί σε αυτά που κάνει σε όλες τις διοργανώσεις που λαμβάνει μέρος.

"Θερμά συγχαρητήρια στην Κατερίνα Στεφανίδη για την διάκριση της κορυφαίας αθλήτριας της χρονιάς στην Ευρώπη!", έγραψε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός στον επίσημο λογαριασμό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΕΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ

Η Στεφανίδη καλύτερη αθλήτρια της χρονιάς στην Ευρώπη

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΣΦΡΑΓΙΣΕ ΜΙΑ ΟΝΕΙΡΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Το "ευχαριστώ" της Στεφανίδη και τα συζυγικά βάρη του Κρίερ

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24