ΣΤΙΒΟΣ

Πρώτη και στο Diamond League του Λονδίνου η Στεφανίδη

Gold medal winner, Greece's Ekaterini Stefanidi competes in the women's pole vault final, during the athletics competitions of the 2016 Summer Olympics at the Olympic stadium in Rio de Janeiro, Brazil, Friday, Aug. 19, 2016. (AP Photo/Matt Dunham)
Gold medal winner, Greece's Ekaterini Stefanidi competes in the women's pole vault final, during the athletics competitions of the 2016 Summer Olympics at the Olympic stadium in Rio de Janeiro, Brazil, Friday, Aug. 19, 2016. (AP Photo/Matt Dunham) ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Κατερίνα Στεφανίδη συνεχίζει να νικάει σε όποιο τουρνουά επί κοντώ λαμβάνει μέρος, με τελευταία επιτυχία το Diamond League του Λονδίνου.

Αήττητη παραμένει η Κατερίνα Στεφανίδη στη σεζόν, αφού μετά από τις νίκες της στα Diamond League της Ντόχας και του Λονδίνου, έκανε το ίδιο και στο Λονδίνο.

Η χρυσή ολυμπιονίκης του Ρίο άρχισε από τα 4,65μ. τα οποία πέρασε με την πρώτη απόπειρα, ακολούθησαν δύο προσπάθειες στα 4,73μ. και μία στα 4,81μ. Παρ' όλα αυτά, απέτυχε να περάσει τα 4,91μ.

Η Ελβετή Νικόλ Μπίχλερ έφτασε μέχρι τα 4,73μ. και είχε τρεις αποτυχημένες απόπειρες στο ύψος της Ελληνίδας πρωταθλήτριας, ενώ στην 3η θέση πλασαρίστηκε η Σουηδή Μικάιλα Μέιγερ με 4,65μ.

Το νικηφόρο σερί της 27χρονης πρωταθλήτριας δεν περιορίζεται στα Diamond League, αφού φέτος έχει κατακτήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εθνικών Ομάδων στο Λιλ, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και το μίτινγκ Φιλοθέης.

Στη Λουκέρνη ο Δουβαλίδης

Τον τελευταίο αγώνα πριν από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου θα κάνει την Τρίτη, στο μίτινγκ που θα γίνει στη Λουρκένη, ο Κώστας Δουβαλίδης.

Ο Έλληνας πρωταθλητής προέρχεται από σταθερές εμφανίσεις στη σεζόν, με καλύτερη όλων, αυτή της Λιλ, όπου πέτυχε 13.42 στα 110μ. εμπόδια κι έπιασε το όριο για το κορυφαίο γεγονός της σεζόν.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ