ΣΤΙΒΟΣ

Πολλές οι μετακινήσεις αθλητών και αθλητριών και αυτή τη χρονιά

Πολλές οι μετακινήσεις αθλητών και αθλητριών και αυτή τη χρονιά

Επικυρώθηκαν από το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ οι μεταγραφές της φετινής περιόδου, ύστερα από την σχετική επεξεργασία από την αρμόδια επιτροπή μεταγραφών.

Αρκετοί ήταν και φέτος οι αθλητές και αθλήτριες, που για διάφορους λόγους αναζήτησαν στέγη σε νέο σωματείο. Επικυρώθηκαν από το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ οι μεταγραφές της φετινής περιόδου, ύστερα από την σχετική επεξεργασία από την αρμόδια επιτροπή.

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσουν την καριέρα τους η Κατερίνα Λαφτσή (100 μ.), ο Αρης Δρίτσας (400 μ. εμπ.) και ο Αντώνης Αλεξανδρίδης (200 μ.) και στον Ελευθέριο Βενιζέλο ο άλτης του ύψους Γιώργος Τεσσαρομάτης. Η Εφη Κολοκυθά (μήκος) επιστρέφει στο "σπίτι" στον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας, όπως και ο Μιχάλης Μερτζανίδης (μήκος), που γύρισε σε σωματείο του νησιού του, στον ΑΟ Ηφαιστία Λήμνου.

Η Γρηγορία Κεραμιδά (100 μ.), ο Κυριάκος Ζώτος (σφαιροβολία) και ο Δημήτρης Γράβαλος (400 μ.) επέλεξαν να αφήσουν τα σωματεία τους, προκειμένου να συνεχίσουν στον ΑΣΣ Ηρακλής Θεσσαλονίκης. Με τα χρώματα του ΓΣ Κηφισιάς θα αγωνίζονται πλέον ο αθλητής των 800 μ. Χρήστος Κοτίτσας και η πρωταθλήτρια του επί κοντώ Αριάδνη Αδαμοπούλου. Ο ΓΣ Γλυφάδας είναι το νέο αθλητικό σπίτι της Αναστασίας Καρακατσάνη (10.000 μ.), ενώ ο ΑΟ Ερμής του Νίκου Σάκη (3.000 μ. στιπλ).

Η Βασιλική Ταχταρά (τριπλούν) άφησε τα Μέγαρα για το Κερατσίνι, εκεί όπου θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά και ο πρωταθλητής της σφαιροβολίας, Μιχάλης Σταματόγιαννης. Στο ΣΔΥ Αργολίδας θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά η Ελπίδα Τοκά (400 μ. εμπ.), στον Τρίτων Χαλκίδας ο Γιάννης Ζερβάκης (μαραθώνιος) και στον Πανναξιακό ο Μάκης Στεργιούλης (100 μ.).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ