ΣΤΙΒΟΣ

"Πέταξε" στα 4.71μ. η Στεφανίδη και νίκησε για 15η σερί φορά!

ΛΟΝΔΙΝΟ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2017 (ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΛΟΝΔΙΝΟ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2017 (ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Κατερίνα Στεφανίδη ξεκίνησε τη χρονιά με τον ίδιο τρόπο που ολοκλήρωσε την προηγούμενη, δηλαδή με νίκη. "Πέταξε" στα 4.71μ. στο μίτινγκ της Νέα Υόρκης και βγήκε πρώτη για 15η σερί φορά.

Η Κατερίνα Στεφανίδη ξεκίνησε χθες (3/2) τη χρονιά με τον ίδιο τρόπο που ολοκλήρωσε την προηγούμενη, δηλαδή με νίκη. Η κορυφαία αθλήτρια του επί κοντώ, ήταν παρούσα και αυτή τη χρονιά στο μίτινγκ της Νέα Υόρκης, στη διοργάνωση στην οποία επέλεξε να κάνει το φετινό της ντεμπούτο και για πολλοστή απέδειξε ότι δεν έχει αντίπαλο, χτίζοντας αγώνα με τον αγώνα τον μύθο της.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του Λονδίνου, ξεκίνησε τη σεζόν με άλμα στα 4,71 μ. και έδειξε και πάλι πως θα είναι η πρωταγωνίστρια στο αγώνισμα. Η Στεφανίδη, δεν μπόρεσε στη συνέχεια να ξεπεράσει τα 4,81 μ., όμως η πρωτιά ήταν δική της.

Παράλληλα, διατήρησε το αήττητο σερί της, φτάνοντας πλέον στις 15 διαδοχικές νίκες. Η αθλήτρια του Μίτσελ Κριερ ξεπέρασε με τη δεύτερη τόσο το 4,61 μ., στο οποίο μπήκε στον αγώνα, όσο και το 4,71 μέτρα.

Η Αμερικανίδα, Κέιτ Ναγκότε, ήταν δεύτερη επίσης με 4,71 μ., σε μια ακόμη σταθερή εμφάνιση στη σεζόν (έχει 4,76 μ.). Όσο για τη Σάντι Μόρις, δεν κατέβηκε τελικά στον αγώνα και έτσι δεν κοντραρίστηκε με την πρωταθλήτριά μας. Η Στεφανίδη στις 7 Φεβρουαρίου θα δώσει τον επόμενο αγώνα της στο Παρίσι.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ