ΣΤΙΒΟΣ

Παπαχρήστου: "Ήθελα το μετάλλιο"

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ / ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ 2017 (Nebojsa Parausic / Eurokinissi Sports)
ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ / ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ 2017 (Nebojsa Parausic / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Απόλυτα ικανοποιημένη για την κατάκτηση ενός ακόμα μεταλλίου σε μία σπουδαία διοργάνωση εμφανίστηκε η Βούλα Παπαχρήστου στις πρώτες της δηλώσεις.

Η Βούλα Παπαχρήστου βελτιώσε δύο φορές το φετινό της ρεκόρ για να κατακτήσει τελικά μετάλλιο στο 34ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Το πρώτο της στην ιστορία της διοργάνωσης, το τρίτο της τον τελευταίο χρόνο σε μεγάλη διοργάνωση.

"Το κλίμα στην αρένα δεν υπήρχε. Παντού ελληνικές σημαίες και κόσμος να μας υποστηρίζει. Στην παρουσίαση άκουσα να με εμψυχώνουν με το μικρό μου όνομα. Τρελάθηκα, ήταν πολύ ωραία. Ένιωθα πως αγωνίζομαι στην Ελλάδα", είπε αρχικά η Παπαχρήστου και συμπλήρωσε: "Ο αγώνας ήταν αρκετά δύσκολος, όμως, ήθελα πολύ αυτό το μετάλλιο. Το πάλεψα, το διεκδίκησα και το κατάκτησα. Είναι το πρώτο μου μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό κλειστού και είναι σημαντικό για εμένα. Συνεχίζω για το επόμενο. Για το Λονδίνο, όπου και εκεί θέλω να διεκδικήσω κάτι καλό".

Η έμπειρη τριπλουνίστρια δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια και στους συναθλητές της. "Συγχαρητήρια στους συναθλητές μου, που έκαναν σπουδαίες εμφανίσεις και κατάφεραν να υπάρχει ελληνική παρουσία σε όλες τις θέσεις στο βάθρο των νικητών".

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της αθλήτριας του εμφανίστηκε και ο Γιώργος Πομάσκι. "Ηταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας και η Παπαχρήστου κατάφερε να κατακτήσει μετάλλιο χάρη στην ποιότητα και την αγωνιστικότητα της και αυτό δείχνει πολλά", είπε.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ