ΣΤΙΒΟΣ

Ο Τεντόγλου υποψήφιος στην κατηγορία "ανερχόμενο αστέρι"

Greece's Miltiadis Tentoglou celebrates after winning the gold medal in the men's long jump final at the European Athletics Championships at the Olympic stadium in Berlin, Germany, Wednesday, Aug. 8, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Greece's Miltiadis Tentoglou celebrates after winning the gold medal in the men's long jump final at the European Athletics Championships at the Olympic stadium in Berlin, Germany, Wednesday, Aug. 8, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Τα ονόματα των αθλητών και αθλητριών που διεκδικούν τον τίτλο του ανερχόμενου αστεριού για το 2018 ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στίβου και ανάμεσα σε αυτούς είναι ο Μίλτος Τεντόγλου.

Τα ονόματα των αθλητών και αθλητριών που διεκδικούν τον τίτλο του ανερχόμενου αστεριού για το 2018 ανακοίνωσε χθες (21/9) η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στίβου και ανάμεσα σε αυτούς είναι για δεύτερη διαδοχική χρονιά, ο Μίλτος Τεντόγλου.

Ο πρωταθλητής μας, ο οποίος πέρυσι βρέθηκε στην τελική τριάδα, ήταν νικητής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου στο μήκος με άλμα στα 8,25 μ., ενώ ήταν δεύτερος πριν από λίγο εβδομάδες στο Διηπειρωτικό κύπελλο στην Οστράβα και ένα από τα φαβορί για τον φετινό τίτλο.

Η ψηφοφορία θα είναι ανοιχτή για το κοινό έως τις 5 Οκτωβρίου, ενώ οι νικητές σε όλες τις κατηγορίες θα ανακοινωθούν στο Γκαλά των κορυφαίων, που θα διοργανώσει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στις 26 Οκτωβρίου στη Λοζάνη.

Το Σάββατο (22/9) η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία θα κάνει γνωστά και τα ονόματα των αθλητών και αθλητριών που διεκδικούν τον τίτλο του κορυφαίου και της κορυφαίας, όπου επίσης αναμένεται έντονο ελληνικό ενδιαφέρον. Θυμίζουμε πως το 2017 κορυφαία αθλήτρια της Ευρώπης αναδείχθηκε η Κατερίνα Στεφανίδη.

Ψηφίστε τον Μίλτο Τεντόγλου κάνοντας like και κοινοποίηση στην ανάρτηση της EAA στο FACEBOOKκαι στο twitter.

Οι δέκα υποψήφιοι στην κατηγορία ανερχόμενο αστέρι:

Μίλτος Τεντόγλου (Ελλάδα/μήκος)

Sam Bennett (Μ. Βρετανία/110 μ. εμπ.)

Max Burgin (Μ. Βρετανία/800 μ.)

Armand Duplantis (Σουηδία/επί κοντώ)

Jakob Ingebrigtsen (Νορβηγία/1.500μ.,5.000 μ.)

Myhaylo Kokhan (Ουκρανία/Σφυροβολία)

Pal Haugen Lillefosse (Νορβηγία/100 μ., επί κοντώ)

Maksim Nedasekau (Λευκορωσία/ύψος)

Dominic Ogbechie (Μ. Βρετανία/ύψος)

Jonathan Sacoor (Βέλγιο/400 μ.)

AP Photo/Martin Meissner

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ