ΣΤΙΒΟΣ

Ο Μπολτ θα δοκιμαστεί στην Ντόρτμουντ, όνειρο του η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

ΛΟΝΔΙΝΟ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2017 (ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΛΟΝΔΙΝΟ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2017 (ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Για μία ακόμα φορά ο Γιουσέιν Μπολτ αποκάλυψε την επιθυμία του να γίνει ποδοσφαιριστής και για αυτό το λόγο θα περάσει από δοκιμαστικά στην Ντόρτμουντ. Μεγάλο του όνειρο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Είναι ο μεγάλος θρύλος στα σπριντ έχοντας αφήσει ανεξίτηλο το όνομα του στην ιστορία του στίβου. Ο Γιουσέιν Μπολτ παρά το γεγονός ότι... περπατάει στα 31 του χρόνια θέλει να κάνει μία στροφή στην καριέρα του και να μπορέσει να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα.

Ποιο είναι αυτό; Το να παίξει επαγγελματικά ποδόσφαιρο και να φορέσει τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Με τη βοήθεια του χορηγού του θα συμμετάσχει σε δοκιμαστικά τον ερχόμενο Μάρτιο στην Ντόρτμουντ και εάν δει ότι μπορεί να ανταποκριθεί τότε θα κυνηγήσει το όνειρο του να παίξει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

"Τον Μάρτιο θα περάσω από δοκιμαστικά στη Ντόρτμουντ και το αποτέλεσμα θα κρίνει το μέλλον στην αθλητική μου καριέρα. Αν μου πουν ότι είμαι καλός και χρειάζομαι προπόνηση, τότε θα το κάνω. Ποτέ δεν έχω άγχος, όμως τώρα είναι η πρώτη φορά που με έχει πιάσει. Μόλις όμως αγωνιστώ μερικές πιστεύω ότι θα μου περάσει. Είναι ακριβώς το ίδιο όπως όταν είχε ξεκινήσει στο στίβο.

Ένα από τα μεγάλα μου όνειρα είναι να αγωνιστώ στη Γιουνάιτεντ. Έχω μιλήσει με τον Άλεξ Φέργκιουσον και του ζήτησα να πει έναν καλό λόγο για μένα στον Μουρίνιο. Μου είπε πως αν αποκτήσω φυσική κατάσταση και είμαι έτοιμος, θα κάνει ότι μπορεί. Προσωπικά πιστεύω ότι μπορώ να τα καταφέρω. Παρακολουθώ πολύ το άθλημα, το καταλαβαίνω και παίζω. Με προπόνηση πιστεύω ότι μπορώ να γίνω καλός. Μιλάω με τον Πογκμπά και του κάνω πολλές ερωτήσεις.

Του είπα ότι θέλω να παίξω αλλά μόνο στην κορυφαία διοργάνωση. Δε με ενδιαφέρει να γίνω μέτριο. Το ξέρω ότι θα είναι πολύ δύσκολο, όμως είχα μια εξαιρετική καριέρα και αν καταφέρω στο ποδόσφαιρο να κερδίσω το τσάμπιονς λιγκ θα είναι κάτι αντίστοιχο με όσα έχω καταφέρει στο στίβο. Θα το προσπαθήσω όμως μόνο στην κορυφή. Έχω πολλές προσφορές από ομάδες αλλά εμένα με ενδιαφέρει μόνο η κορυφή" τόνισε δηλώσεις του στην Daily Star.

Πάντως, αποκάλυψε τη θέση θέλει να παίξει και εάν τα καταφέρει είναι σίγουρο ότι οι αμυντικοί θα χρειαστούν ένα λάσο για να τον πιάσουν: "Εγώ θέλω να είμαι στα πλάγια της επίθεσης λόγω ταχύτητας αλλά όλοι μου λένε ότι πρέπει να είμαι στην κορυφή λόγω ύψους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ