ΣΤΙΒΟΣ

Ο Μπολτ απάντησε στους δύσπιστους

Jamaica's Usain Bolt, center, pulls up injured in the final of the Men's 4x100m relay during the World Athletics Championships in London Saturday, Aug. 12, 2017. At right is United States' Christian Coleman. (AP Photo/David J. Phillip)
Jamaica's Usain Bolt, center, pulls up injured in the final of the Men's 4x100m relay during the World Athletics Championships in London Saturday, Aug. 12, 2017. At right is United States' Christian Coleman. (AP Photo/David J. Phillip) AP

Ο Γιουσέιν Μπολτ αποφάσισε να απαντήσει σε όσους αμφέβαλλαν για το εάν είναι τραυματίας ανεβάζοντας για λίγα λεπτά μία φωτογραφία με την ακτινογραφία του αριστερού ποδιού του. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Γιουσέιν Μπολτ αποχαιρέτησε τους στίβους το περασμένο Σάββατο και σίγουρα όχι με τον τρόπο που θα ήθελε. Στη σκυταλοδρομία 4Χ100 με το που πήρε τη σκυτάλη από τον Μπλέικ τραυματίστηκε και δεν τερμάτισε ποτέ την προσπάθειά του.

Από εκείνη την ημέρα, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αμφέβαλλαν για το εάν ήταν τραυματίας.

Ο Μπολτ τελικά δεν μπόρεσε να κρατηθεί και απάντησε έστω για λίγα λεπτά στους δύσπιστους ανεβάζοντας στον λογαριασμό του στo twitter την ακτινογραφία του αριστερού ποδιού του. "Δεν συνηθίζω να δίνω στη δημοσιότητα τα ιατρικά δεδομένα μου, αλλά άκουσα αρκετούς να ρωτούν εάν όντως τραυματίστηκα" έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Το συγκεκριμένο ποστ έμεινε πάνω μόνο για λίγα λεπτά και στη συνέχεια αποσύρθηκε.

Ο Μπολτ απάντησε στους δύσπιστους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μπέιρα-Μαρ δίνει 10 απίθανα κίνητρα στον Μπολτ
Ομάδα της Championship θέλει τον Γιουσέιν Μπολτ

Photo credits: AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ