ΣΤΙΒΟΣ

Ο Καραλής ακύρωσε την προετοιμασία στη Φόρμια

Ο Καραλής ακύρωσε την προετοιμασία στη Φόρμια
EUROKINISSI

Ο Εμμανουήλ Καραλής αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και δεν ταξίδεψε στη Φόρμια της Ιταλίας για την προετοιμασία του.

Αλλαγή σχεδίων για τον Εμμανουήλ Καραλή, που θα μείνει στην Ελλάδα και δεν θα μεταβεί στη Φόρμια για προετοιμασία. Ο 5ος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κλειστού στο Μπέρμιγχαμ έχει κάποιες ενοχλήσεις στον προσαγωγό και ο γιατρός του ΣΕΓΑΣ, Διονύσης Χίσσας, του συνέστησε θεραπείες. Από την επόμενη εβδομάδα θα επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις, προκειμένου να είναι έτοιμος για τους αγώνες της θερινής σεζόν.

"Δεν είναι κάτι σοβαρό, ωστόσο είναι απαραίτητο να προχωρήσουμε σε αναπροσαρμογή των πλάνων, προκειμένου να γίνει η καλύτερη δυνατή αποθεραπεία και να μην έχουμε ανάλογο πρόβλημα στο μέλλον. Ακυρώσαμε την προετοιμασία στη Φόρμια, ώστε ο Εμμανουήλ να κάνει τις θεραπείες κι έπειτα να είναι σε θέση να επιστρέψει και πάλι στις προπονήσεις", είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Βασίλης Μεγαλοοικονόμου.

Ο Καραλής έχει μπροστά του ένα γεμάτο καλοκαίρι, αφού θα κληθεί να διεκδικήσει τη διάκριση τόσο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κ-20 στο Τάμπερε, όσο και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Βερολίνο και το σημαντικότερο γι' αυτόν είναι να είναι υγιής.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ