ΣΤΙΒΟΣ

Ο Φιλιππίδης βάζει τις βάσεις για τη νέα σεζόν

Ο Φιλιππίδης βάζει τις βάσεις για τη νέα σεζόν
INTIME SPORTS

Η προετοιμασία για το 2016 ξεκίνησε για τον Κώστα Φιλιππίδη ο οποίος για μία ακόμα χρονιά έχει υψηλούς στόχους.

Οι στόχοι της νέας χρονιάς είναι υψηλοί και συγκεκριμένοι. Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, Ολυμπιακοί Αγώνες και Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Για τον Κώστα Φιλιππίδη το 2016 είναι χρονιά υψηλών απαιτήσεων. Αυτός είναι και ο λόγος που η προετοιμασία, αλλά και ο προγραμματισμός θα γίνει με μεγάλη προσοχή.

Ο κορυφαίος Έλληνας επικοντιστής συνεχίζει την προετοιμασία του στην Αθήνα, ενώ το επόμενο διάστημα θα καταλήξει στους αγώνες, που θα συμμετάσχει στη χειμερινή περίοδο.

«Βρισκόμαστε στη φάση της προετοιμασίας και του προγραμματισμού. Το επόμενο διάστημα θα έχουμε καταλήξει στους αγώνες που θα πάρω μέρος στους αγώνες του χειμώνα. Το πλάνο είναι ανάλογο με των περασμένων ετών», είπε ο Κώστας Φιλιππίδης, που για την ώρα συνεχίζει την προπόνηση του στην Αθήνα και αναμένεται να προγραμματίσει προετοιμασία για το εξωτερικό για το νέο έτος.

Ο Φιλιππίδης το 2015 κατάφερε να ανεβάσει το ατομικό – και πανελλήνιο – ρεκόρ του στα 5,91 μ., που είναι μία από τις κορυφαίες επιδόσεις της χρονιάς στον κόσμο. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2014 στο Σόποτ θα επιδιώξει φέτος να επιστρέψει στο βάθρο των νικητών στις μεγάλες διοργανώσεις.

Την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν συνεχίζει και ο Παναγιώτης Λάσκαρης. Ο αθλητής του Δημήτρη Κυτέα έχει ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών και θα επιδιώξει φέτος όχι μόνο να δώσει κανονικά το παρών στους αγώνες, αλλά να βελτιώσει το ατομικό του ρεκόρ, το οποίο είναι 5,50 μέτρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ