ΣΤΙΒΟΣ

Ο Ανδρέας Τσώνης νέος προπονητής της Κυριακοπούλου

Ο Ανδρέας Τσώνης νέος προπονητής της Κυριακοπούλου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τη συνεργασία της με τον έμπειρο προπονητή Ανδρέα Τσώνη ανακοίνωσε η πρωταθλήτρια του επί κοντώ, Νικόλ Κυριακοπούλου.

Η πρωταθλήτρια του επί κοντώ περιμένει το πρώτο της παιδί, ωστόσο αυτό δεν την εμποδίζει να κάνει τον προγραμματισμό της για το αθλητικό της μέλλον. Στόχος της έμπειρης αθλήτριας να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατό προπονήσεις, προκειμένου το 2018 να επιστρέψει στη δράση.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου είχα ανακοινώσει μέσα από τη σελίδα της στο Facebook τη διακοπή της συνεργασία της με τον Μανώλη Καραγιάννη έπειτα από 15 χρόνια.

"Κάθε τέλος σηματοδοτεί μια νέα αρχή. Μετά από 15 χρόνια και μια κοινή αθλητική πορεία, επέλεξα να διακόψω τη προπονητική μου συνεργασία με τον Μανώλη Καραγιάννη. Είμαι ευγνώμων στον Μανώλη και τον ευχαριστώ για όλα! Ο Μανώλης μου έμαθε το επι κοντώ και μαζί καταϕέραμε σπουδαία πράγματα! Καταρρίψαμε συνολικά 16 ϕορές το πανελλήνιο ρεκόρ (ανοιχτό και κλειστό στίβο) και πετύχαμε σημαντικές διακρίσεις με πιο μεγάλη το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Πεκίνου και την κατάκτηση του Diamond League" είχε αναφέρει τότε μεταξύ άλλων.

Τη Δευτέρα (08/5) η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του επί κοντώ ανακοίνωσε την επιλογή της σε ό,τι αφορά το νέο προπονητή της. Μία επιλογή που μόνο τυχαία δεν είναι αφού ο Ανδρεάς Τσώνης έχει γυμνάσει κορυφαίες αθλήτριες του αγωνίσματος, ανάμεσα σε αυτές η Γωγώ Τσιλιγγίρη και η Θάλεια Ιακωβίδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ