ΣΤΙΒΟΣ

Ντόχα 2019: Στη 14η θέση ο Δουβαλίδης

ΠΑΤΡΑ 2019 / ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ 110ΑΝΔΡΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΟΥΒΑΛΙΔΗΣ ΑΟ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΤΡΑ 2019 / ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ 110ΑΝΔΡΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΟΥΒΑΛΙΔΗΣ ΑΟ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Δουβαλίδης ολοκλήρωσε την παρουσία του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου της Ντόχα με τη 14η θέση στα 110μ. εμπόδια. Δεν έφτασε το φετινό ρεκόρ στην Αναγνωστοπούλου.

Την καλύτερη παρουσία του σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πραγματοποίησε σήμερα ο Κώστας Δουβαλίδης στην έκτη του συμμετοχή στη διοργάνωση. Ο έμπειρος αθλητής αγωνίστηκε στον ημιτελικό των 110 μ. εμπ. και τερμάτισε τέταρτος στην τρίτη σειρά με 13.54 (0,6), επίδοση που του έδωσε την 14η θέση στο σύνολο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα.

Ο αθλητής του Μπάμπη Σδρόλα έφυγε αργά από το βατήρα και έμενε πίσω στα πρώτα εμπόδια, ωστόσο παρουσιάστηκε ιδιαιτέρα μαχητικός και μετά το έκτο εμπόδιο κατάφερε να ανακτήσει αρκετό από το χαμένο έδαφος.

Ο πέμπτος το χειμώνα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου έκανε πολύ καλή πορεία στη διοργάνωση και θα μπορούσε να είχε ολοκληρώσει με ακόμη καλύτερη θέση. Η οχτάδα του τελικού έκλεισε στα 13,36 μέτρα.

Γρηγορότερος όλων ήταν ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2017 Ομάρ Μακλίον (Τζαμάικα) με 13.08 (0,9) και ακολούθησε ο Γκραντ Χόλογουι (ΗΠΑ) με 13,10. Στον τελικό, ο οποίος θα γινει σήερα στις 23.00 θα τρέξει και ο Μίλαν Τραίκοβιτς, που στον ημιτελικό σημείωσε 13.29 (0,6) και βελτίωσε το φετινό του ρεκόρ.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου στον προκριματικό της δισκοβολίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα.

Η πρωταθλήτρια μας κατέλαβε την όγδοη θέση στο πρώτο γκρουπ με βολή στα 59,91 μ. στην τρίτη της προσπάθεια. Η αθλήτρια του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου ξεκίνησε τον αγώνα της στα 56,43 μ. συνέχισε στα 58,33 μ και στην τρίτη της βολή πέτυχε το 59,91 μ., για να βελτιώσει το 59,02 μ., που ήταν το φετινό της ρεκόρ.

Η Αναγνωστοπούλου πήρε την πρόκριση για τη διοργάνωση κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, παρόλα αυτά κατάφερε να σταθεί με αξιοπρέπεια. Η αθλήτρια μας κατέλαβε την 15η θέση στο σύνολο, ενώ η πρόκριση στον τελικό έκλεισε στα 62,25 μ., ενώ το όριο των 63,00 μ. έπιασαν επτά αθλήτριες.

Αυτές οι δύο ήταν και οι τελευταίες συμμετοχές Ελλήνων αθλητών στο 17ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, που ολοκληρώνεται την Κυριακή στην Ντόχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ