ΣΤΙΒΟΣ

Νοκ άουτ η Μπελιμπασάκη από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων

Νοκ άουτ η Μπελιμπασάκη από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Χωρίς τη Μαρία Μπελιμπασάκη θα αγωνιστεί η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων στο Μπιντγκόζ το τριήμερο 9-11 Αυγούστου.

Το ταξίδι για την Πολωνία ξεκίνησε. Νωρίς σήμερα το πρωί ταξίδεψε το πρώτο γκρουπ της ελληνικής αποστολής, που θα συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων στο Μπίντγκοζ (9-11/8).

Η ομάδα μας έχει δύσκολο έργο, καθώς θα κληθεί να βρεθεί αντιμέτωπη με σπουδαίες ομάδες της Ευρώπης, σε μια χρονιά όπου η παραμονή έχει γίνει ακόμη δυσκολότερη, αφού από τους 12 που θα ξεκινήσουν την προσπάθεια τους οι πέντε θα αφήσουν την κατηγορία, προκειμένου το 2021 η Σούπερ Λίγκα να διεξαχθεί με οκτώ ομάδες (θα ανέβει και μία ομάδα από την Α κατηγορία).

Η αποστολή μας θα κληθεί να ξεπεράσει ένα ακόμη εμπόδιο, αφού η Μαρία Μπελιμπασάκη δεν είναι τελικά σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες της στην ομάδα. Η αθλήτρια, όχι μόνο συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στο πόδι, αλλά έχει μείνει πίσω στις προπονήσεις και δεν είναι σε θέση να βρεθεί στο αγωνιστικό επίπεδο που θα ηθελε.

Παρόλα αυτά, η Μπελιμπασάκη ζήτησε να ταξιδέψει στο Μπίντγκοζ, προκειμένου να στηρίξει έστω και ψυχολογικά την προσπάθεια της ελληνικής ομάδας.

Μαζί θα ταξιδέψει και ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας, Βασίλης Σεβαστής, ο οποίος είναι αρχηγός της αποστολής για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ