ΣΤΙΒΟΣ

Νέο ραντεβού στο Σύνταγμα για το επί κοντώ

Νέο ραντεβού στο Σύνταγμα για το επί κοντώ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την 1η Ιουνίου θα διεξαχθεί στην πλατεία Συντάγματος το Athens Street Pole Vault, ενώ μία ημέρα νωρίτερα θα πραγματοποιηθεί το "Γκαλά Γυναικών" στη Φιλοθέη.

Διήμερη δυνατή αγωνιστική δράση θα υπάρξει τέλος Μαΐου και αρχές Ιουνίου στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας. Την 1η Ιουνίου όπως είναι γνωστό θα γίνει το Athens Street Pole Vault, το οποίο διοργανώνει η ομοσπονδία για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά με μεγάλο χορηγό την DHL.

Οι κορυφαίοι άνδρες επικοντιστές της χώρας μας, αλλά και ορισμένοι από τους καλύτερους του πλανήτη θα αγωνιστούν στην πλατεία Συντάγματος σε έναν αγώνα, που έχει καταφέρει να καθιερωθεί ως ένα από τα καλύτερα event της Ευρώπης και από φέτος ανήκει στην κατηγορία Special Premium της EAA.

Μία ημέρα νωρίτερα στην Φιλοθέη, θα γίνει το Γκαλά Γυναικών, με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητριών από όλη την Ευρώπη. Η διοργάνωση ήταν αρχικά προγραμματισμένη για τις 7 Ιουνίου, όμως, τελικά θα γίνει την Τετάρτη 31 Μαΐου και αναμένεται και φέτος να προσφέρει συγκινήσεις τους Ελληνες φιλάθλους.

Οι δύο διοργανώσεις αναμένεται να προσφέρουν μοναδικό θέαμα και εξαιρετικές επιδόσεις και φυσικά να τραβήξουν την προσοχή των φίλων του στίβου από όλο τον κόσμο.

Σταθερή η Σκαρβέλη

Τις καλές εμφανίσεις του χειμώνα συνεχίζει η Σταματία Σκαρβέλη στους αγώνες της θερινής περιόδου. Η πρωταθλήτρια των ρίψεων αγωνίστηκε στο Florida Relays τόσο στη σφαιροβολία, όσο και στη σφυροβολία και έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση.

Η αθλήτρια ήταν τρίτη στη σφυροβολία με 64,86 μ. βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ και έδειξε πως και σε αυτό το αγώνισμα είναι σε θέση να κυνηγήσει καλές επιδόσεις και τη συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα των Νέων στο Μπίντγκοζ. Η Σκαρβέλη, στο βασικό της αγώνισμα τη σφαιροβολία, κατέλαβε την έβδομη θέση με καλύτερη προσπάθεια στα 16,17 μέτρα. Στοχος της αθλήτριας για το 2017 είναι η διάκριση στη διοργάνωση της Πολωνίας.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ