ΣΤΙΒΟΣ

Νεκρός κριτής που χτύπησε σε αγώνα σφαιροβολίας

Germany's David Storl competes in men's shot put final during the World Athletics Championships in London Sunday, Aug. 6, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader)
Germany's David Storl competes in men's shot put final during the World Athletics Championships in London Sunday, Aug. 6, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Ένας 76χρονος κριτής σε αγώνες στίβου στην Τσεχία τραυματίστηκε στο στήθος από βολή σφαιροβόλου και έχασε τη ζωή του.

Τραγωδία στην Τσεχία, με κριτή να χάνει τη ζωή του όταν τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια προσπάθειας σε αγώνα σφαιροβολίας στο Στράχοβ της Πράγας.

Ο 76χρονος δεν κατάφερε να αποφύγει τη σφαίρα και παρότι οι γιατροί του αγώνα επιχείρησαν να τον διασώσουν, δεν τα κατάφεραν.

"Ήταν ένα άσχημο περιστατικό. Η προσπάθεια ήταν κανονική, από έναν νεαρό σφαιροβόλο ο οποίος έριξε τη σφαίρα κοντά στη γραμμή που στεκόταν ο κριτής. Προσπάθησε να κάνει κίνηση την τελευταία στιγμή, ωστόσο δεν τα κατάφερε", δήλωσε στο " Aktuálně.cz" o διευθυντής του αγώνα, Μάρτιν Σβόμποντα.

Η σφαίρα βάρους επτά κιλών προσγειώθηκε με μεγάλη δύναμη στο στήθος του κριτή, ο οποίος έπεσε στο έδαφος και λίγο αργότερα ξεψύχησε.

Οι αγώνες διακόπηκαν και η αστυνομία άρχισε έρευνα για τις συνθήκες του περιστατικού.

Photo credits: AP Photo/Matthias Schrader

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ