ΣΤΙΒΟΣ

Με στόχο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανοιχτού η Πεσιρίδου

Με στόχο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανοιχτού η Πεσιρίδου
EUROKINISSI

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου κάνει ντεπούτο στο 2018 με συμμετοχή στο μίτινγκ της Καρλσρούης, όπου στοχεύει σε επίδοση που θα τη φέρει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανοιχτού.

Για τη Γερμανία ταξιδεύει την Παρασκευή η Ελισάβετ Πεσιρίδου, προκειμένου το Σάββατο να τρέξει στο μίτινγκ της Καρλσρούης.

Η πρωταθλήτρια των ψηλών εμποδίων ανοίγει τη χρονιά σε έναν αγώνα, που ανήκει στη σειρά Indoor Tour της IAAF, κάτι που σημαίνει πως το αγωνιστικό επίπεδο θα είναι ιδιαίτερα υψηλό.

Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου έχει ρίξει την προσοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του ανοιχτού στο Βερολίνο, ωστόσο επέλεξε να κάνει κάποιες κούρσες στον κλειστό περισσότερο για να δει στον αγωνιστικό χώρο τις αλλαγές και βελτιώσεις, που έκαναν το διάστημα της χειμερινής προετοιμασίας.

"Σε κάθε περίπτωση ο,τι κάνουμε στη διάρκεια του χειμώνα, αφορά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανοιχτού, που είναι ο στόχος μας για φέτος. Παρόλα αυτά αποφασίσαμε με την προπονήτρια μου να τρέξω στον κλειστό, περισσότερο για να δούμε τις αλλαγές που έχουμε κάνει", είπε η Πεσιρίδου, που δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν στους λίγους αγώνες που συμμετάσχει, πιάσει το όριο (8.14) για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού.

Η 25χρονη έχει ατομικό ρεκόρ στα 60 μ. εμπ. 8.04 από το 2017.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ