ΣΤΙΒΟΣ

Λονδίνο 2017: Περίπατος για τη Σεμένια

Britain's Lynsey Sharp, United States' Charlene Lipsey, South Africa's Caster Semenya and Switzerland's Selina Buechel race for the line in a Women's 800m semifinal during the World Athletics Championships in London Friday, Aug. 11, 2017. (AP Photo/David J. Phillip)
Britain's Lynsey Sharp, United States' Charlene Lipsey, South Africa's Caster Semenya and Switzerland's Selina Buechel race for the line in a Women's 800m semifinal during the World Athletics Championships in London Friday, Aug. 11, 2017. (AP Photo/David J. Phillip) AP

Χωρίς να συναντήσει καμία δυσκολία η Κάστερ Σεμένια προκρίθηκε στον τελικό των 800μ. του Παγκοσμίου πρωταθλήματος και η μόνο που μοιάζει ικανή να την απειλήσει είναι Άτζι Γουίλσον.

Αναμενόμενα ήταν τα αποτελέσματα στον ημιτελικό των 800 μέτρων των γυναικών. Εκεί όπου η Κάστερ Σεμένια επιβεβαίωσε ότι είναι το μεγάλο φαβορί στο βασικό της αγώνισμα και πως είναι έτοιμη να επανέλθει στην κορυφή μετά από οκτώ χρόνια.

Η 26χρονη πια Νοτιοαφρικανή είχε κάνει την έκπληξη στα 18της νικώντας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Βερολίνου, ωστόσο έκτοτε δεν έχει κατακτήσει χρυσό μετάλλιο σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα παρά μόνο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Η Σεμένια ήταν η νικήτρια της δεύτερης σειράς με χρόνο 1:58.90 τερματίζοντας μπροστά από την Πολωνή Αντζέλικα Τσιχότσκα και την Αμερικανίδα Σαρλέν Λίπσι. Στην πρώτη σειρά εκείνη που έκοψε πρώτη το νήμα ήταν η Αμερικανίδα Άτζι Γουλίσον με 1:59.21 και δείχνει να είναι η μοναδική που μπορεί να κοντράρει τη Σεμένια.

Από εκεί και πέρα η τρίτη σειρά ήταν η πιο αργή από όλες και για αυτό το λόγο προκρίθηκαν μόνο η Φρανσιν Νιονσάμπα (Μπουρουντι) και η Μάργκαρετ Βαμπούι (Κένυα).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Λονδίνο 2017: Περίπατος για τη Σεμένια

Photo credits: AP Photo/David J. Phillip

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ