ΣΤΙΒΟΣ

Λονδίνο 2017: Εκτός η Παγκόσμια πρωταθλήτρια από τα ημιτελικά!

Belarus' Marina Arzamasova looks up at the scoreboard following her Women's 800 meters heat at the World Athletics Championships in London Thursday, Aug. 10, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)
Belarus' Marina Arzamasova looks up at the scoreboard following her Women's 800 meters heat at the World Athletics Championships in London Thursday, Aug. 10, 2017. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Ο αποκλεισμός της Μαρίνα Αρζαμάσοβα από τον τελικό των 800μ. ήταν η είδηση των προκριματικών σειρών του Παγκοσμίου πρωταθλήματος του Λονδίνου.

Νέα παγκόσμια πρωταθλήτρια θα έχουμε σίγουρα και στα 800μ και αυτό το γνωρίζουμε ήδη από τις προκριματικές σειρές. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον πρόωρο αποκλεισμό της Μαρίνα Αρζαμάσοβα.

Η αθλήτρια από τη Λευκορωσία μπορεί να έκανε την καλύτερη της επίδοση για φέτος με 2:01.92 όμως αυτό δεν ήταν αρκετό να της χαρίσει την πρόκριση στα ημιτελικά και έμεινε στην τέταρτη θέση της σειράς της και στην 24η γενικότερα. Η Αρχαμάσοβα ήταν και άτυχη αφού προκρίθηκαν βάσει θέσης τρεις αθλήτριες με χειρότερη επίδοση από εκείνη.

Αυτή που έκλεψε τις εντυπώσεις όντας και η μοναδική που έτρεξε κάτω από τα δύο λεπτά ήταν η Φράνσιν Νιγιονσάμπα (Μπουρουντί) με 1:59.86. Γενικότερα από τη σειρά προήλθαν και οι άλλοι τρεις καλύτεροι χρόνου από τις Αλέμου (Αιθιοπία) με 2:00.17, Μπίχελ (Ελβετία) 2:00.23 και Τρέισι (Μ. Βρετανία) 2:.00.28.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα όλων των προκριματικών σειρών:

Λονδίνο 2017: Εκτός η Παγκόσμια πρωταθλήτρια από τα ημιτελικά!

Photo credits: AP Photo/Martin Meissner

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ