ΣΤΙΒΟΣ

Λονδίνο 2017: Αναγνωστοπούλου - Αναστασάκης έκαναν τον απολογισμό τους

Λονδίνο 2017: Αναγνωστοπούλου - Αναστασάκης έκαναν τον απολογισμό τους

Στις εμφανίσεις τους στο 16ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου αναφέρθηκαν οι Αναγνωστοπούλου και Αναστασάκης μέσα από τις σελίδα τους στο Facebook.

Στις εμφανίσεις τους στο 16ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου αναφέρθηκαν δύο πρωταθλητές μας μέσα από τις σελίδα τους στο Facebook. Η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου αγωνίστηκε σήμερα στον προκριματικό της δισκοβολίας, όμως, δεν πήγε όσο καλά θα ήθελε, αφού είχε καλύτερη στα 56,91 μέτρα.

"Δυστυχώς σήμερα δεν έκανα αυτό που θα μπορούσα έμεινα αρκετά μακρυά από το ρεκόρ μου! Αυτά έχει ο πρωταθλητισμός κοιτάμε μπροστά και συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος και όρεξη!Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για την στήριξη σας", έγραψε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Από την πλευρά του, o Μιχάλης Αναστασάκης αναφέρθηκε στη δική του εμφάνιση στον προκριματικό της σφυροβολίας. "Κάποιες φορές τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά όσο τα περιμένουμε. Θα κρατήσω αυτό τον αγώνα ως μάθημα για τα επόμενα χρόνια. Μα όπως και να έχει από τα λάθη μας μαθαίνουμε και τα αυτά είναι αυτά που μας κάνουν δυνατότερους", έγραψε ο αθλητής του Αλέξανδου Παπαδημητρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ