ΣΤΙΒΟΣ

Κυριακοπούλου: "Παρακαλώ την πολιτεία να στηρίξει τον στίβο"

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ 2019 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ 2019 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Νικόλ Κυριακοπούλου πανηγύρισε την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου της Γλασκώβης και στη συνέχεια μίλησε γι' αυτήν την επιτυχία της (VIDEO).

Για πρώτη φορά στην καριέρα της η Νικόλ Κυριακοπούλου κατέκτησε μετάλλιο στον κλειστό στίβο, παίρνοντας την τρίτη θέση στον τελικό του άλματος επί κοντώ, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου της Γλασκώβης και στη συνέχεια κάλεσε την πολιτεία να βοηθήσει τον στίβο, καθώς οι συνθήκες για τους αθλητες είναι πολύ δύσκολες.

Η Ελληνίδα αθλήτρια πέρασε τα 4.65 κι αυτή η προσπάθεια αποδείχτηκε αρκετή για να της χαρίσει το χάλκινο μετάλλιο.

Μεταξύ άλλων ανέφερε στην ΕΡΤ:

"Είναι τρομερά κουραστικό ο τελικός να είναι μια μέρα μετά τον προκριματικό. Γι' αυτό είδαμε και χαμηλές επιδόσεις. Θεωρούσα ότι ο κλειστός δε μου πηγαίνει.

Η κόρη μου με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Κάνω αυτό που κάνω τελείως διαφορετικά. Είναι μαγεία αυτό που ζω. Με έχει βοηθήσει και ο προπονητής μου Ανδρέας Τσώνης. Είναι ένας άνθρωπος που πιστεύει πάρα πολύ σε μένα. Προσπαθούμε να αλλάξουμε τελείως την τεχνική μου. Ο,τι μου λέει ο προπονητής μου το κάνω. Νιώθω ότι έχω να δώσω πάρα πολλά. Η φετινή και η επόμενη χρονιά είναι απαιτητικές.

Θα ήθελα να παρακαλέσω την πολιτεία να στηρίξει τον στίβο. Οι συνθήκες που βιώνουμε είναι πάρα πολύ δύσκολες. Εύχομαι να ακουστούμε επιτέλους".

Δείτε το video με τις δηλώσεις της:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ