ΣΤΙΒΟΣ

Κυριακοπούλου: "Μου έχει λείψει το στάδιο"

ΑΦΙΞΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Νικόλ Κυριακοπούλου αναφέρθηκε σε όσα κάνει για να παραμένει σε καλή αγωνιστική κατάσταση και παραδέχτηκε ότι της λείπουν οι αγώνες.

Η καθημερινότητα της ναι μεν έχει προγραμματιστεί στα μέτρα που πάρθηκαν για την αντιμετώπιση του covid-19, ωστόσο δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα. Άλλωστε η Νικόλ Κυριακοπούλου δηλώνει ...σπιτόγατος, οπότε τα νέα δεδομένα δεν έχουν ανατρέψει σε μεγάλο βαθμό το πρόγραμμα της ζωής της.

Η πρωταθλήτρια του επί κοντώ συνεχίζει καθημερινά την προπόνηση της, έστω κι αν το κλείσιμο των σταδίων της έχει στερήσει τη δυνατότητα του να κάνει άλματα.

"Τις πρώτες ημέρες ήμασταν λίγο στα χαμένα, κυρίως ως να βρούμε μέρος για κάνουμε ό,τι μπορούσαμε από την προπόνηση μας. Πλέον έχουμε μπει σε ρυθμό", είπε αρχικά η Κυριακοπούλου και συμπλήρωσε: "Έχουμε βρει ένα μέρος κοντά στο σπίτι όπου τρέχω, κάνω ανηφόρες και ταχύτητες, ενώ στο γκαράζ της πολυκατοικίας κάνω ότι μπορώ από ενδυνάμωση κι άλλες ασκήσεις. Σε γενικές γραμμές είμαι σε καλή κατάσταση. Και τη δύναμη μου έχω διατηρήσει και τη φυσική μου κατάσταση. Σίγουρα έχουμε μείνει πίσω σε σχέση με τα άλματα, ωστόσο δεν ανησυχώ ιδιαίτερα".

Παράλληλα η αθλήτρια του Ανδρέα Τσώνη περιμένει υπομονετικά να επιστρέψει και πάλι στο στάδιο. "Είναι αλήθεια πως μου έχει λείψει το στάδιο. Πιστεύω πως σύντομα θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε εκεί και σταδιακά να σκεφτόμαστε και τα επόμενα βήματα μας σε σχέση με τους αγώνες. Δική μου πρόθεση είναι να κάνω κανονικά τη σεζόν που θα προκύψει. Αν όλα εξελιχθούν καλά θα με ενδιαφέρει να πάρω μέρος και σε αγώνες στο εξωτερικό, όπως στα Diamond League. Κατ΄επέκταση με ενδιαφέρει τόσο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όσο και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αν και εφόσον διεξαχθούν".

Η "χάλκινη" πρωταθλήτρια Ευρώπης το χειμώνα του 2019 στη Γλασκώβη, εκτός από αθλήτρια είναι και μητέρα. "Η μικρή είναι χαρούμενη που μας έχει όλη την ημέρα. Έχουμε την ευκαιρία να περνάμε χρόνο μαζί της και να απολαμβάνουμε στιγμές. Γενικά δεν αισθάνομαι να πιέζομαι από τα μέτρα, αφού είμαι σπιτόγατος, οπότε έτσι κι αλλιώς μου αρέσει να ζω το σπίτι μου", είπε. Η Κυριακοπούλου έχει στην κατοχή της δύο μετάλλια σε Ευρωπαϊκό ανοιχτού, το χάλκινο το 2012 στο Ελσίνκι και το ασημένιο το 2018 στο Βερολίνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ