ΣΤΙΒΟΣ

Κορονοϊός: Ακυρώθηκε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου

ΒΕΡΟΛΙΝΟ 2018 / ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ / ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ - ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΒΕΡΟΛΙΝΟ 2018 / ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ / ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ - ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η γαλλική και ευρωπαϊκή ομοσπονδία ανακοίνωσαν την ακύρωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου και όχι τη μετάθεσή του για αργότερα μέσα στο 2020 ή για το 2021.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί από τις 25 έως τις 30 Αυγούστου στο Σαρλετί του Παρισιού.

Η γαλλική και ευρωπαϊκή ομοσπονδία ανακοίνωσαν την Πέμπτη (23/4) την ακύρωση της διοργάνωσης λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ο οποίος έχει αφήσει 21.856 νεκρούς στη Γαλλία, ενώ ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στη χώρα ανέρχεται σε 120.804 σύμφωνα με την τελευταία επίσημη ενημέρωση.

Όπως καθίσταται σαφές η διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου δεν θα μετατεθεί γι' αργότερα μέσα στο 2020 ή για το 2021.

"Όπως μπορείτε να φανταστείτε η απόφαση δεν ήταν εύκολη. Ελπίζαμε σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς να προσφέρουμε στους Ευρωπαίους αθλητές, φιλάθλους και χορηγούς ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός.

Σήμερα αποφασίστηκε ότι ήταν αδύνατο να διεξαχθεί η διοργάνωση τον Αύγουστο και ότι είναι επιβεβλημένη η ακύρωσή της. Η απόφαση γι' ακύρωση ελήφθη με γνώμονα την ασφάλεια και την υγεία των αθλητών", αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ