ΣΤΙΒΟΣ

Καλές εμφανίσεις από Νεράντζη και Βαγενά στην Πράγα

Καλές εμφανίσεις από Νεράντζη και Βαγενά στην Πράγα

Ο Νίκος Νεράντζης ξεπέρασε τα 5.45μ. και η Κατερίνα Βαγενά τα 4.17μ. σε μίτινγκ του επί κοντώ το οποίο διεξήχθη σε εμπορικό κέντρο στην Πράγα.

Σε μίτινγκ επί κοντώ σε εμπορικό κέντρο στην Πράγα αγωνίστηκαν την Τρίτη (21/2) ο Νίκος Νεράντζης και η Κατερίνα Βαγενά. Ο Νεράντζης ξεπέρασε τα 5,45 μ. κατέλαβε την τρίτη θέση μαζί με τον Ουκρανό Βλάντισλαβ Μαλίχιν, που πέρασε το ίδιο ύψος και έδειξε σταθερότητα.

Ο άλτης του Βασίλη Μεγαλοοικονόμου στη συνέχεια δοκίμασε στα 5,55 μ., ύψος όπου είχε καλά, αλλά άκυρα άλματα. Σε κάθε περίπτωση ο Έφηβος αθλητής έδειξε πως το καλοκαίρι θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη διοργάνωση της κατηγορίας του στο Γκροσέτο.

Ο Νεράντζης πριν από περίπου δέκα ημέρες βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ με άλμα στα 5,51 μ. στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20. Νικητής του αγώνα ήταν ο Γιαν Κούνλτιτσα με 5,73 μ. και δεύτερος ο Γάλλος Στάνλει Ζόσεφ με 5,65 μέτρα.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και η Βαγενά, η οποία βρήκε ρυθμό και με άλμα στα 4,17 μ. βελτίωσε το απόλυτο ατομικό της ρεκόρ και κατέλαβε την πέμπτη θέση στον αγώνα. Παράλληλα έδειξε πως είναι σε θέση να κυνηγήσει το όριο (4,20 μ.) για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 στο Μπίντγκοζ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ