ΣΤΙΒΟΣ

IAAF Diamond League Παρίσι: Δεύτερη θέση για την Στεφανίδη

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ 2018 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ 2018 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο, Κατερίνα Στεφανίδη κατέκτησε τη 2η θέση στο μίτινγκ IAAF Diamond League στο Παρίσι με άλμα στα 4.75μ. Στον τελικό της Ζυρίχης η Βούλα Παπαχρήστου.

Την δεύτερη θέση κατέκτησε η Ολυμπιονίκης μας στο μίτινγκ IAAF Diamond League στο Παρίσι η οποία άρχισε τις προσπάθειές της από τα 4.65μ ύψος που πέρασε με την πρώτη προσπάθεια. Στη συνέχεια ο πήχης πήγε στα 4.75μ τα οποία πέρασε με τη δεύτερη προσπάθεια ενώ απέτυχε στα 4.82μ.

Η Στεφανίδη τερμάτισε πρώτη στη βαθμολογία του αγωνίσματος και θα αγωνιστεί στον τελικό στη Ζυρίχη στις 6 Σεπτεμβρίου όπου θα συναντήσει τις κορυφαίες του αγωνίσματος στην κούρσα για το διαμάντι αλλά και για το μεγάλο ραντεβού της χρονιάς το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα.

Πρώτη με εθνικό και ατομικό ρεκόρ η Αλίσα Νιούμαν (Καναδάς) με 4.82μ, στην 3η θέση η Μορις με 4.75μ και στην 4η η Σιντόροβα επίσης με 4.75μ.

ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ ΖΥΡΙΧΗΣ Η ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ

Ο στόχος επετεύχθη για τη Βούλα Παπαχρήστου η οποία με καλύτερο άλμα στα 13.90μ. και την 9η θέση σήμερα στο IAAF Diamond League στο Παρίσι πήρε το εισιτήριο για τον τελικό της σειράς των μίτινγκ της ΙΑΑΦ Ντάιαμοντ Λιγκ που θα γίνει στη Ζυρίχη στις 29 Αυγούστου.

Ξεπέρασε τα 15μ η Γιουλιμάρ Ρόχας (Βενεζουέλα) η οποία με άλμα στα 15.05 στη δεύτερη προσπάθειά της ήταν νικήτρια του αγώνα.

ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΔΟΥΒΑΛΙΔΗΣ, ΚΑΡΑΛΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ

Ο Κώστας Δουβαλίδης μετείχε στο μίτινγκ του Παρισιού στη 2η σειρά στα 110μ εμπόδια εκτός βαθμολογίας του Ντάιαμοντ Λιγκ. Ο πρωταθλητής μας τερμάτισε στην δεύτερη θέση τερματίζοντας σε 13.52 (+2,1) ενώ ο νικητής Γάλλος πέτυχε 13.38.

Στο επί κοντώ ο Κώστας Φιλιππίδης έμεινε στα χαμηλά με καλύτερο άλμα στα 5.45μ ενώ απέτυχε στα 5.60μ.

Ο Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε την 3η θέση με άλμα στα 5.70μ που ξεπέρασε με τη δεύτερη προσπάθεια. Ξεπέρασε με την πτώση τα 5.45 και 5.60 και απέτυχε στα 5.80μ.

Νικητής του αγώνα ο Σαμ Κέντρικς (ΗΠΑ) με 6μ (κορυφαίος φέτος στον κόσμο με 6.06μ) και δεύτερος ο Βραζιλιάνος Αουγκόστο Ντουτρά με ατομικό ρεκόρ στα 5.80μ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ