ΣΤΙΒΟΣ

Η Υφαντίδου μπαίνει στον κλειστό με προορισμό το Βελιγράδι

Η Υφαντίδου μπαίνει στον κλειστό με προορισμό το Βελιγράδι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Σοφία Υφαντίδου πήρε την απόφαση να πάει κόντρα στα συνηθισμένα και να συμμετάσχει στους αγώνες της χειμερινής περιόδου. Μπαίνει στον κλειστό με προορισμό το Βελιγράδι.

Μπορεί ο φετινός χειμώνας να έχει δείξει από νωρίς τις άγριες διαθέσεις του, παρόλα αυτά η Σοφία Υφαντίδου πήρε την απόφαση να πάει κόντρα στα συνηθισμένα και να συμμετάσχει στους αγώνες της χειμερινής περιόδου.

Η πρωταθλήτρια του επτάθλου απέφευγε συνειδητά να ρίχνει το βάρος της στους αγώνες του κλειστού, καθώς στην πόλη της, τη Βέροια δεν υπάρχει κλειστό προπονητήριο και η προπόνηση σε ανοιχτό στάδιο είναι δύσκολη και επικίνδυνη.

"Είπα να δοκιμάσω να δω πως θα μου βγει η χειμερινή σεζόν με κανονική προπόνηση. Υπάρχουν πολλές δυσκολίες με τον καιρό να δημιουργεί τα περισσότερα ζητήματα, όμως, το παλεύω", είπε η κορυφαία τα τελευταία χρόνια αθλήτρια των συνθέτων και συμπλήρωσε: "Θα βγάλω το μεγάλο όγκο δουλειάς στη Βέροια και τον Ιανουάριο θα κάνουμε προετοιμασία για 15 ημέρες στη Σερβία".

Η αθλήτρια του Μηνά Κυριάκου έχει ως στόχο να βρεθεί στις 16 καλύτερες αθλήτριες του 5άθλου στην Ευρώπη, προκειμένου να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου.

"Είναι πολύ πιθανό να πάρω μέρος σε αγώνα συνθέτων στην Εσθονία στις αρχές Φεβρουαρίου, προκειμένου να κυνηγήσω μια καλή επίδοση, ενώ υπάρχει τον ίδιο μήνα και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Ελπίζω να βγει κάτι καλό, διαφορετικά θα έχω «κερδίσει» κάποιους δυνατούς αγώνες στη σεζόν".

Να τονιστεί πως η Υφαντίδου το καλοκαίρι θα διεκδικήσει τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ