ΣΤΙΒΟΣ

Η βραδιά της Στεφανίδη στο Μονακό!

Η βραδιά της Στεφανίδη στο Μονακό!

Η Κατερίνα Στεφανίδη συμπεριλαμβάνεται στις τρεις υποψήφιες για τον τίτλο της κορυφαίας αθλήτριας της χρονιάς για το 2017. Στο πλάι της και ο Α' αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Παναγιώτης Δημάκος.

Για το Μονακό ταξίδεψε χθες (23/11) ο Α' αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Παναγιώτης Δημάκος, προκειμένου να παραστεί στο Γκαλά της IAAF (Παρασκευή, 24/11), για την ανάδειξη των κορυφαίων αθλητών του κόσμου για το 2017.

Το μέλος της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, στο περιθώριο της παραμονής του στο Μονακό, θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της IAAF, Σεμπάστιαν Κόε, στη διάρκεια της οποίας θα έχει την ευκαιρία να τον καλέσει στην εκδήλωση εορτασμού για τα 120 χρόνια από την ίδρυση του ΣΕΓΑΣ.

Στο Μονακό βρίσκεται από την Τετάρτη (22/11) και η Κατερίνα Στεφανίδη, που θα είναι ένα από τα πρόσωπο της βραδιάς, αφού συμπεριλαμβάνεται στις τρεις υποψήφιες για τον τίτλο της κορυφαίας αθλήτριας της χρονιάς για το 2017.

Στο Μονακό θα γίνει και το συνέδριο της IAAF, στο οποίο αναμένεται να κυριαρχήσει το θέμα της άρσης της τιμωρίας των Ρώσων, ενώ θα γίνει και η ανάθεση του παγκοσμίου πρωταθλήματος κλειστού του 2020.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ