ΣΤΙΒΟΣ

Η Νέα Σμύρνη έκανε το ταξίδι της στην ιστορία

Η Νέα Σμύρνη έκανε το ταξίδι της στην ιστορία

Με περισσότερους από 3.000 πρωταθλητές, ολυμπιονίκες, απλούς δρομείς και 1.000 μαθητές η Νέα Σμύρνη έκανε το ταξίδι της στην ιστορία με τον 1ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης που ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Κυριακή 4 Οκτωβρίου.

Η διοργάνωση έκανε τα πρώτα της βήματα και αναμένεται του χρόνου να παρουσιαστεί ακόμη πιο δυνατή με περισσότερους δρομείς στους δρόμους της πόλης.

O Πύρρος Δήμας, ο Λάμπρος Παπακώστας, η Μαρία Πολύζου, ο Κώστας Γκελαούζος, η Ουρανία Ρεμπούλη, η Ντενίζ Δημάκη, ο Γιώργος Καραβίδας, η Μαρία Πρωτόπαππα και πολλοί ακόμη ολυμπιονίκες και πρωταθλητές έδωσαν το ρυθμό σε μια γιορτή αθλητισμού και πολιτισμού που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Σμύρνη, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, του ΣΕΓΑΣ και του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών (ΣΕΟ).

Στα 10χλμ. των Ανδρών νικητής ήταν ο Κώστας Γκελαούζος με 33.05, ενώ στο αντίστοιχο αγώνισμα Γυναικών επικράτησε η Ντενίζ Δημάκη με 38.37. Πρώτος Ανδρας στα 5χλμ. ήταν ο Νίκος Φράγκου με 16.07 και πρώτη γυναίκα η Ευγενία Παπαδημάτου με 19.34.

Στον Αγώνα συμμετείχαν πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες μεταξύ των οποίων ο Κώστας Βουτσάς, η Χριστίνα Αλεξανιάν, ο Χρήστος Φερεντίνος, ο Μάνος Πενθερουδάκης οι οποίοι χαιρέτισαν τη σημαντική πρωτοβουλία του Δήμου Νέας Σμύρνης.

Οι συμμετέχοντες δρομείς μπορούν να αναζητήσουν τα αποτελέσματα στο site της διοργάνωσης www.neasmirnihistoricrun.gr.

Το δίπλωμα συμμετοχής θα μπορούν να τυπώσουν οι συμμετέχοντες όλων των αγωνισμάτων μέσα από την ειδική εφαρμογή της ιστοσελίδας, μετά την ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων της Διοργάνωσης. Επίσης, μετά την ανάρτηση των επίσημων αποτελεσμάτων, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν από την ειδική εφαρμογή Δωρεάν και την φωτογραφία του Τερματισμού με το χρόνο τους.
Η Οργανωτική Επιτροπή, ευχαριστεί τους Δημότες Νέας Σμύρνης για την υποστήριξη των αγώνων, καθώς και όλους τους συμμετέχοντες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ