Η Κιάφα θέλει δυνατή παρουσία στον κλειστό στίβο

Δυνατή παρουσία στις διοργανώσεις του κλειστού στίβου θέλει να έχει η Άννα Κιάφα, που από τον Οκτώβριο ξεκίνησε την προετοιμασία της με τον Μιχάλη Γωγιωτάκη.

Δυνατή παρουσία στις διοργανώσεις του κλειστού στίβου θέλει να έχει η Άννα Κιάφα, που από τον Οκτώβριο ξεκίνησε την προετοιμασία της με τον Μιχάλη Γωγιωτάκη. Η ίδια θέλει να δώσει συνέχεια στην πολύ καλή περασμένη σεζόν, όταν και κατάφερε να βελτιώσει το ατομικό της ρεκόρ, τόσο στο βασικό της αγώνισμα, τα 400 μ. εμπ. (59.16), όσο και στα 400 μέτρα (55.89).

Μάλιστα τον περασμένο χειμώνα, στη διάρκεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κλειστού πέτυχε ατομικό ρεκόρ και στα 200 μ., με 24.76.

"Η χρονιά θα ξεκινήσει με παρουσία στον κλειστό στίβο. Δεν θέλω να κάνω απλώς ένα πέρασμα, αλλά να έχω καλές εμφανίσεις, δεδομένο του ότι η προπόνηση αυτή την εποχή είναι προσαρμοσμένη για να τρέξω 400 μέτρα", είπε η αθλήτρια από την Κατερίνη, που φέτος δεν έχει να κυνηγήσει τη συμμετοχή της σε μια μεγάλη διοργάνωση, καθώς το αγωνιστικό πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23.

"Είναι η πρώτη μου χρονιά στην κατηγορία, χωρίς υποχρέωση μεγάλης διοργάνωσης. Αυτό μου επιτρέπει να δουλέψω και να βάλω τις βάσεις για το 2019, όπου θα διεκδικήσω τη συμμετοχή μου στο Ευρωπαϊκό", ανέφερε η νεαρή, που το καλοκαίρι θα έχει την ευκαιρία να κυνηγήσει καλές εμφανίσεις όχι μόνο στα 400 μ. εμπ., αλλά και στα 400 μέτρα.

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24