ΣΤΙΒΟΣ

Η Κατερίνα Στεφανίδη στο Μπέρμιγχαμ για ακόμα μια νίκη!

ΛΟΝΔΙΝΟ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2017 (ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΛΟΝΔΙΝΟ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2017 (ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Αύριο (20/8), η Κατερίνα Στεφανίδη θα αγωνιστεί στο Grand Prix του Μπέρμιγχαμ στη σειρά των Diamond League της IAAF. Αντίπαλές της όσες αντιμετώπισε και νίκησε στο Παγκόσμιο του Λονδίνου.

Την προηγούμενη Κυριακή (13/8) ολοκληρώθηκε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου του Λονδίνου και μια εβδομάδα μετά (Κυριακή, 20/8), επί βρετανικού εδάφους και πάλι, θα διεξαχθεί το Grand Prix του Μπέρμιγχαμ στη σειρά των Diamond League της IAAF, στο οποίο θα συμμετάσχουν αρκετοί από τους αθλητές και τις αθλήτριες που κατέκτησαν μετάλλια στο Παγκόσμιο.

Στο άλμα επί κοντώ, η δική μας Παγκόσμια πρωταθλήτρια, Κατερίνα Στεφανίδη, θα είναι παρούσα όπως επίσης και οι υπόλοιπες που κατέκτησαν τα μετάλλια στο αγώνισμα, όπως και φιναλίστ του αγωνίσματος. Στόχος φυσικά η πρώτη θέση για μια ακόμη φορά...

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με τις δηλώσεις συμμετοχής, θα συναντηθούν στο Μπέρμιγχαμ η "αργυρή" του Λονδίνου, Σάντι Μόρις (ΗΠΑ) με 4.75μ. και οι "χάλκινες", Ρομπέιλις Πεϊνάδο (Βενεζουέλα) και Γιαρισλέι Σίλβα (Κούβα) με 4.65μ. Το μίτινγκ θα μεταδώσει το 2ο κανάλι της κρατικής τηλεόρασης.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ