Η Δαλάκα στο γκρουπ του Παπαευαγγέλου

Η Δαλάκα στο γκρουπ του Παπαευαγγέλου

Η Κατερίνα Δαλάκα θα προπονείται πλέον με τον Τριαντάφφυλο Παπαευαγγέλου με στόχο την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου, στα 400μ. εμπόδια.

Στο γκρουπ του Τριαντάφυλλου Παπαευαγγέλου εντάχθηκε η Κατερίνα Δαλάκα, με στόχο το καλοκαίρι να διεκδικήσει τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου, στο αγώνισμα των 400μ. εμπόδια.

Η αθλήτρια από την Κατερίνη επέλεξε να συνεργαστεί με έναν άνθρωπο που έχει μεγάλη εμπειρία στο αγώνισμα και στο παρελθόν έχει οδήγησε σε επιτυχίες πολλούς αθλητές και αθλήτριες.

"Είναι μια νέα αρχή για εμένα, που νομίζω πως θα φέρει καλά αποτελέσματα. Γνωρίζω την ικανότητα του συγκεκριμένου προπονητή και θεωρώ πως θα με βοηθήσει να κυνηγήσω τους στόχους μου", είπε η Δαλάκα, που έχει ατομικό ρεκόρ 57.07.

"Θα χρησιμοποιήσω την εμπειρία, που έχω προκειμένου να τη βοηθήσω να πετύχει αυτά που μπορεί. Γνωρίζω καλά το συγκεκριμένο αγώνισμα, καθώς ήταν αρκετοί οι πρωταθλητές που γύμνασα στο παρελθόν", είπε από την πλευρά του ο έμπειρος προπονητής.

Η Δαλάκα θα επικεντρώσει την προετοιμασία της στους αγώνες του ανοιχτού και στα 400μ. εμπόδια, ωστόσο δεν αποκλείεται, αν και εφόσον το επιτρέψει η προετοιμασία της, να κάνει ένα πέρασμα και στον κλειστό.

"Αυτό που έχω στο μυαλό μου στην παρούσα φάση είναι να δουλέψω σκληρά, ώστε το καλοκαίρι να πιάσω το όριο στα εμπόδια για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου", συμπλήρωσε 25χρονη.

Η Δαλάκα έχει τρέξει πολύ καλά τόσο τα 100μ. (11.52), όσο και τα 200μ. (23.87) και είναι σε θέση να βοηθήσει και στη σκυτάλη 4Χ400μ.

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24