Γλίτωσε το χειρουργείο η Πεσιρίδου

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου δεν θα χρειαστεί τελικά να υποβληθεί σε χειρουργείο αφού όπως αποδείχτηκε έχει υποστεί ρήξη σε σύνδεσμο και απαιτείται ακινησία με χρήση μπότας.

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου ξεκίνησε ήδη την αποθεραπεία, προκειμένου να ξεπεράσει τον σοβαρό τραυματισμό στο δεξί πόδι. Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου στα 100μ με εμπόδια υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση της Τετάρτης και η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε έδειξε πως υπάρχει ρήξη σε σύνδεσμο και απαιτείται ακινησία με χρήση μπότας.

Η αθλήτρια την Τριτη (27/11) θα εξετασθεί από τον γιατρό της ομοσπονδίας Διονύση Χίσσα (απουσιάζει σε επαγγελματικό ταξίδι, ωστόσο έχει ήδη δει τις εξετάσεις), ο οποίος θα καθορίσει το  πρόγραμμα αποκατάστασης, αλλά και το χρόνο που η αθλήτρια θα πρέπει να μείνει σε ακινησία.

Το σημαντικό για την πρωταθλήτρια των χαμηλών εμποδίων, είναι πως δεν θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, παρόλα αυτά για την ώρα παραμένει εξαιρετικά αβέβαιο αν θα μπορέσει να προλάβει τους αγώνες της χειμερινής περιόδου.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ