ΣΤΙΒΟΣ

Γλασκώβη 2019: Στον τελικό των 60μ με εμπόδια ο Δουβαλίδης

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ 2019 / 2η ΗΜΕΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ 2019 / 2η ΗΜΕΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Δουβαλίδης με μία εντυπωσιακή κούρσα τερμάτισε στην τρίτη θέση της σειράς του με 7.66 και προκρίθηκε στον τελικό των 60μ με εμπόδια του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου.

Μία εντυπωσιακή κούρσα πραγματοποίησε ο Κώστας Δουβαλίδης στην πρώτη ημιτελική σειρά των 60μ. με εμπόδια. Ο 32χρονος πρωταθλητής από τη Δράμα τερμάτισε στην τρίτη θέση της σειράς του με 7.66 και προκρίθηκε στον τελικό των 60μ με εμπόδια του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου.

Ο Δουβαλίδης έμεινε πίσω στην εκκίνηση, ωστόσο γρήγορα κάλυψε το χαμένο έδαφος και με τον καλύτερο του χρόνο για φέτος πήρε το εισιτήριο για τον τελικό.

Πρώτος στην πρώτη ημιτελική σειρά ήταν ο Γάλλος, Ορέλ Μανγκά με 7.63 και δεύτερος ο συμπατριώτης του, Πασκάλ Μαρτινό-Λαγκάρντ με 7.64. Συνολικά, ο Κώστας Δουβαλίδης πέρασε στον τελικό με τον πέμπτο καλύτερο χρόνο από όσους συμμετείχαν στα ημιτελικά.

Ανάμεσα σε αυτούς που πήραν την πρόκριση ήταν και ο Μίλαν Τραΐκοβιτς. Ο Κύπριος εμποδιστής τερμάτισε στην τέταρτη θέση της δεύτερης σειράς με 7.69 και πέρασε στον τελικό έχοντας τον καλύτερο χρόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ