ΣΤΙΒΟΣ

Γκούρλιας και Παρδαλού οι νικητές στο Run Greece της Ρόδου

Γκούρλιας και Παρδαλού οι νικητές στο Run Greece της Ρόδου

Η Ρόδος φιλοξένησε για πρώτη φορά αγώνα της σειράς Run Greece, με νικητές τους Μάρκο Γκούρλια και Μαρία Παρδαλού.

Στην πόλη της Ρόδου έγινε ο 6ος αγώνας της σειράς Run Greece. Στο νησί των Ιπποτών πραγματοποιήθηκε με επιτυχία για πρώτη φορά αγώνας της σειράς και μπήκαν γερές βάσεις για τα χρόνια που έρχονται.

Ο Μάρκος Γκούρλιας, αθλητής του Δημήτρη Θεοδωρίδη, είχε την ευκαιρία να απολαύσει τη διαδρομή στο κάστρο της Ρόδου και να προσθέσει, μία ακόμη νίκη στο ενεργητικό του με 34.10.

Στις γυναίκες, η αθλήτρια από τη Ρόδο, Μαρία Παρδαλού, συνδύασε την επιστροφή της στις προπονήσεις με νίκη στη διοργάνωση με 39.33.

Στη Ρόδο βρέθηκε και η πρωταθλήτρια των 800μ. Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου, που στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τη νέα χρονιά έτρεξε την απόσταση σε 19.11. Στους άνδρες, τον καλύτερο χρόνο πέτυχε ο Λιθουανός Σβάζουνας Αμπραζας με 17.43.

Οι μετέχοντες είχαν παράλληλα την ευκαιρία να ενισχύσουν με την παρουσία τους στο γεγονός την κοινωνική πρωτοβουλία της WIND, η οποία θα διαθέσει 2.500 ευρώ σε φιλανθρωπικό ίδρυμα παιδικής μέριμνας στο νησί.

Τους αγώνες Run Greece διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς και μεγάλο χορηγό την Wind. Η επόμενη και τελευταία στάση της χρονιάς θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή, στους δρόμους της Πάτρας.

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα στα 10.000μ. και 5.000μ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ